نحوه اجرای حکم قطعی طلاق در دفاتر طلاق

نحوه اجرای حکم قطعی طلاق در دفاتر طلاق

نحوه اجرای حکم قطعی طلاق در دفاتر طلاق

حکم قطعی طلاق همان رای دادگاه مبنی بر عدم سازش و جواز طلاق میان زوجین است. این حکم که پس از طی مراحلی صادر می‌شود، لازم الاجرا خواهد بود و زوجین برای اجرای آن باید به دفترخانه طلاق مراجعه کنند، حال تفاوتی ندارد طلاق از نوع توافقی باشد، از جانب زوج مطرح شده باشد یا زوجه. در ادامه به طور کامل درباره اقداماتی که زوجین پس از صدور حکم طلاق باید انجام دهند، صحبت خواهیم کرد. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید

 

هزینه مشاوره حقوقی

برای اجرای حکم قطعی طلاق چه باید کرد؟

حکم قطعی طلاق در اصل حکم صادره از طرف دادگاه خانواده، به درخواست طلاق از جانب زوجه است. به عبارت دیگر اگر زوجه درخواست طلاق دهد در نهایت و در صورت صلاحدید مقام قضایی موفق به دریافت این حکم خواهد شد. حال اگر درخواست طلاق از جانب زوج تقدیم دادگاه شده باشد، گواهی عدم سازش صادر خواهد شد.

حکم طلاق و گواهی عدم سازش پس از صدور و قطعیت باید به یکی از دفاتر طلاق تسلیم شوند تا سردفتر اقدامات لازم برای اجرای طلاق را انجام دهد.

اجرای حکم طلاق در طلاق توافقی به چه صورت است؟

طلاق در دو صورت توافقی خواهد بود؛

  1. در صورتی که زن وکالت طلاق از طرف مرد داشته باشد.
  2. در صورتی که زن و مرد بر سر تمام حقوق خود اعم از نفقه، مهریه، حضانت فرزندان و ... به توافق رسیده باشند.

در هر دو صورت طرفین با اعلام توافقات خود در محضر دادگاه قادر به دریافت گواهی عدم سازش خواهند بود. پس از دریافت این گواهی زوج و زوجه یا یکی از آن ها، به دفترخانه طلاق مراجعه کرده و اقدام به ثبت و اجرای حکم طلاق می‌کنند. در ضمن گواهی عدم سازش 3 ماه اعتبار دارد، یعنی زوجین باید حداکثر تا 3 ماه پس از صدور گواهی آن را به دفترخانه طلاق بدهند.

برای اجرای حکم طلاق غیابی به کجا مراجعه کنیم؟

طلاق غیابی نوعی از طلاق است که درخواست آن غالبا از جانب زوجه به دادگاه تقدیم می‌شود. در طلاق غیابی پیش از صدور حکم قطعی طلاق، وقت دادرسی در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار یا روزنامه محلی منتشر خواهد شد.

حال اگر زوج / زوجه در زمان ابلاغ شده در دادگاه حاضر نشود، حکم قطعی طلاق صادر می‌شود. البته به شرط این که زن بتواند عسر و حرج در غیاب شوهر را اثبات کند. پس از صدور حکم طلاق، سایر مراحل و تشریفات اجرای طلاق مانند زمان حضور زوج / زوجه انجام خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی حکم طلاق

چه مدت بعد از صدور رای طلاق می‌توان اقدام کرد؟

زوجین بلافاصله پس از صدور حکم قطعی طلاق می‌توانند برای ثبت و اجرای حکم طلاق به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه نمایند. منتهی حکم صادر شده دارای اعتبار 6 ماهه بوده و در صورتی که اعتبار آن تمام شود فاقد ارزش قانونی خواهد بود.

شما برای مطرح کردن پرسش های خود در رابطه با مدت زمان لازم برای اجرای حکم طلاق در دفترخانه می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکلای تلفنی، استفاده کنید. کارشناسان حقوقی متخصص این موسسه در طی مشاوره حقوقی طلاق به تک تک پرسش های شما، پاسخ دقیق خواهند داد و راهنمایی‌تان خواهند کرد.

مراحل ثبت طلاق در دفترخانه طلاق

پس از صدور حکم قطعی طلاق و ارائه آن به دفترخانه طلاق، سردفتر تاریخ و زمانی برای اجرای حکم طلاق مشخص خواهد کرد. زوج و زوجه هر دو موظف به حضور در دفترخانه در تاریخ و زمان تعیین شده هستند. در صورت عدم حضور هر یک از زوجین، اجرای حکم و ثبت طلاق منتفی خواهد بود، مگر این که؛

  1. حکم طلاق غیابی باشد و مقام قضایی مجوز اجرای حکم بدون حضور یکی از طرفین را به سردفتر داده باشد.
  2. طرف حاضر از طرف غایب وکالت داشته باشد.
  3. طرف غایب وکیل یا نایب و قائم مقام خود را به دفترخانه فرستاده باشد.

عدم حضور یکی از زوجین در دفتر طلاق

همانطور که در بخش قبل گفته شد، حضور هر دو طرف (زوج و زوجه) در تاریخ و زمان مقرر در دفترخانه طلاق الزامیست. حال اگر یکی از زوجین در این تاریخ به دفترخانه مراجعه نکند، سردفتر ابلاغیه‌ای مبنی بر حضور در دفترخانه برای وی ارسال خواهد کرد. طرف غایب فقط یک هفته پس از دریافت ابلاغیه فرصت دارد که به دفترخانه مراجعه نماید. در غیر این صورت حکم طلاق اجرا شده، طلاق ثبت شده و به او ابلاغ خواهد شد.

 

ارتباط در واتس اپ

اما اگر زوج یا زوجه با عذر موجه در دفترخانه حاضر نشود سردفتر یک نوبت دیگر برای اجرای حکم طلاق این زوج معین خواهد کرد. در ضمن اگر عدم حضور هر یک از زوجین در یکی از حالت های سه گانه گفته شده در عنوان قبل باشد، حکم طلاق در همان نوبت اجرا و ثبت می‌شود.

مدارک لازم برای مراجعه به دفترخانه طلاق

مدارک لازم برای مراجعه به دفترخانه و ثبت طلاق عبارتند از:

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی زوجین
  • اصل سند ازدواج یا رونوشت آن
  • معرفی دو نفر شاهد مرد، عادل و عاقل
  • گواهی عدم بارداری زوجه (برای زنان غیر باکره و غیر یائسه)
  • گواهی عدم سازش یا حکم قطعی طلاق
  • پرداخت هزینه طلاق

 

نگارش دادخواست طلاق 
مشاوره حقوقی طلاق 
وکیل طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

فرزانه

اسم من فرزانه‌ست و از تهران می‌نویسم این چند خط رو نه به عنوان یک کامنت، بلکه به عنوان یادگاری برای تمام زن‌هایی می‌نویسم که سال‌ها جدا زندگی می‌کنن ولی روی کاغذ هنوز زنِ مردی هستن که دیگه هیچ‌وقت برنمی‌گرده من و همسرم ۹ سال با هم زندگی کردیم و پنج سال آخرش فقط هم‌خانه بودیم هیچ احساسی، هیچ تلاشی، فقط یک سقف مشترک و دو موجود جدا از هم وقتی تصمیم به جدایی گرفتم، اون حتی مخالفتی نکرد گفت برو هر کار خواستی بکن منم دادخواست دادم و بعد از چند ماه، رأی طلاق گرفتم اما مشکل اصلی اون‌جا بود که فکر می‌کردم وقتی حکم دادگاه بیاد، همه‌چی تمومه نمی‌دونستم که بدون ثبت در دفترخانه، هنوز از نظر قانونی همسرشم نمی‌دونستم که برای گرفتن شناسنامه جدید یا حتی برای گرفتن حضانت بچه‌م، باید حتماً ثبت رسمی انجام بشه من ساده بودم و کسی هم نبود راهنمایی‌م کنه اون روزها مشاوره حقوقی نگرفتم چون فکر می‌کردم فقط تو فیلم‌ها لازمه وکیل بگیریم اما سخت اشتباه کرده بودم شوهر سابقم ناپدید شد نه جواب تلفن نه آدرس مشخصی گاهی زنگ می‌زد به پسرمون ولی حاضر نمی‌شد بیاد دفترخانه و امضا کنه تا اینکه با یکی از همکارام که خودش از طریق سایت وکیل‌تل مشکل مهریه‌ش رو حل کرده بود صحبت کردم اون گفت حتماً با یک وکیل با تجربه مشورت کن باورم نمی‌شد چقدر می‌تونست مشاوره حقوقی تغییر ایجاد کنه اولین وکیلی که باهاش صحبت کردم یک وکیل پایه یک دادگستری بود از تهران هم بود و خیلی دقیق گفت که اصلاً نیاز به حضور اون مرد نیست اگر حکم قطعی داریم و تأییدیه دادگاه هم هست، می‌شه با پیگیری قانونی و دستور رئیس دادگاه خانواده، دفترخانه رو ملزم به ثبت کرد از همون‌جا همه‌چی عوض شد وکیل باسوادم همه مدارک رو خواست، پیگیری کرد و خودش با دفترخانه صحبت کرد و بالاخره یه روزی که هنوز برام مثل معجزه‌ست، رفتم و طلاقم رسمی شد سردفتر گفت این امضای شما آخرین مرحله‌ست و حالا دیگه قانون هم بهتون می‌گه آزادید وقتی دفتر ثبت رسمی مهر خورد، نفسم برگشت حس کردم بعد از سال‌ها، هویت جدیدی پیدا کردم دیگه در هیچ اداره‌ای به عنوان همسر کسی که منو ترک کرده بود، شناخته نمی‌شدم حالا زن مستقلی بودم که مادره، کارمنده و داره تلاش می‌کنه زندگی‌ش رو از نو بسازه نمی‌خوام بگم طلاق راحته چون نیست اما ثبت درستش یعنی اینکه دیگه در هیچ مرحله‌ای به مشکل قانونی نمی‌خوری یعنی حتی برای گرفتن یارانه، ثبت‌نام مدرسه بچه یا گرفتن گذرنامه، به مشکل نمی‌خوری اگه الان کسی این مقاله رو می‌خونه و مثل من فکر می‌کنه حکم طلاق یعنی پایان ماجرا، این کامنتو با دقت بخونه بدون اجرای حکم در دفتر رسمی، طلاق شما فقط یه تکه کاغذه که تو پرونده‌تونه نه توی شناسنامه نه توی سیستم ثبت احوال من از تیم سایت وکیل‌تل واقعاً ممنونم که اینقدر دقیق این مراحل رو توضیح دادن و به زبون ساده نوشتن کاری که خیلی از سایت‌های حقوقی بلد نیستن و اگه هنوز شک داری که باید مشاوره حقوقی بگیری یا نه فقط اینو بدون که اون وکیل تهران که کنار من بود، مثل چراغی بود که راه تاریکم رو روشن کرد


نوری

من نوری هستم کارمند بخش ثبت دادخواست‌های طلاق در یکی از شعب دادگاه خانواده تهران حالا نزدیک به چهارده سال است که هر روز می‌بینم زن و مردهایی را که با اشک یا خشم یا سکوت وارد این ساختمان می‌شوند و دیگر هیچ‌وقت مثل قبل از آن نمی‌روند اما یک بخش از پرونده‌ها هست که خیلی‌ها نمی‌دانند چقدر اهمیت دارد همان «اجرای حکم قطعی طلاق در دفاتر طلاق» که اگر درست انجام نشود انگار همه زحمت‌های قبلی بر باد می‌رود خیلی وقت‌ها دیدم زوج‌ها بعد از گرفتن حکم قطعی، یا نمی‌دانند باید چه کنند یا کار را نیمه‌تمام رها می‌کنند و بعداً که اختلافات یا مشکلات قانونی پیش می‌آید دیگر نمی‌توانند درست دفاع کنند موردهایی بوده که زن حکم را گرفته اما چون اجرای ثبت در دفترخانه انجام نشده، هنوز از نظر رسمی همسر آن مرد است یا برعکس مردی که فکر می‌کرد کار تمام شده اما دفترخانه هنوز طلاق را ثبت نکرده چون مدارک ناقص بوده یا یکی از طرفین حضور نداشته راستش را بخواهید خیلی از این اشتباهات به خاطر نداشتن مشاوره حقوقی درست است طرفین یا از ترس وکالت نگرفتن یا از سر ناآگاهی، بدون مشورت با وکیل با تجربه وارد مسیر شده‌اند و همانجا گیر کرده‌اند در همین هفته گذشته خانمی آمد که رأی قطعی طلاق داشت اما چون مدارک را ناقص به دفترخانه برده بود، سردفتر قبول نکرده بود اجرا کند گریه می‌کرد و می‌گفت شوهر سابقش حالا حاضر نیست همراهی کند من فقط یک کارمندم اما نتوانستم بی‌تفاوت باشم آدرس یکی از وکلای معرفی‌شده در وکیل‌تل را بهش دادم و گفتم بره مشورت بگیره چون این‌طور نمی‌شه پیش رفت همون شب تماس گرفت و گفت اون وکیل پایه یک دادگستری تهران با صبر کامل براش همه مراحل رو توضیح داده و کمک کرده نامه جدید از دادگاه بگیره و با همه مدارک برگرده دفترخانه و طلاق را بالاخره ثبت کنه صدای آرامش توی لحنش هنوز توی ذهنمه این یکی از صدها نمونه‌ای‌ست که در طول این سال‌ها دیدم همیشه از خودم می‌پرسم چرا ما هنوز به نقش وکیل باسواد به عنوان یه ستون زندگی بعد از بحران توجه نمی‌کنیم چرا فکر می‌کنیم هزینه برای وکیل خرج اضافیه درحالی‌که اشتباه در اجرای طلاق ممکنه ما رو به دردسرهای حقوقی سنگینی بندازه من بارها دیدم زن‌هایی که بعد از طلاق، به خاطر ثبت نشدن رسمی، نتونستن شناسنامه جدید بگیرن یا مهریه‌شون به خاطر این نقص به مشکل خورد یا حتی مردهایی که قصد ازدواج دوم داشتن ولی چون ثبت قبلی انجام نشده بود دچار دردسر قانونی شدن خلاصه کنم ثبت طلاق فقط امضای دفتر نیست قانونی‌ترین و دقیق‌ترین بخش پروسه جدایی‌ست اگر اشتباه انجام بشه، همه چی خراب می‌شه همین مقاله‌ای که تو سایت وکیل‌تل منتشر شده دقیقاً همینه رو توضیح داده از نوع مدارکی که باید به دفترخانه برده بشه تا حضور یا عدم حضور زوجین و نقش وکیل در حل اختلافات اجرایی همه رو با زبانی ساده گفته و به نظر من، همه باید این مطلب رو بخونن اگر شما یا کسی از عزیزانتون تو این مرحله از جدایی هست حتما با یک وکیل با تجربه وکیل باسواد و ترجیحاً وکیل تهران یا شهری که پرونده اونجاست مشاوره حقوقی بگیرید نذارید بعداً به خاطر یک اشتباه کوچک، دچار حسرت بزرگ بشید از دید کسی که هر روز این داستان‌ها رو می‌بینه می‌گم که آگاهی یعنی نجات و قانون اگر بلد باشی، مثل یک دوست با تو قدم برمی‌داره


طاهره

نمی‌دانم این کلمات را با چه حالی می‌نویسم شاید ترکیبی از آرامش و زخم شاید صدای یک مادری که سال‌ها دختری را با امید بزرگ کرد اما نتوانست او را از سایه مردی که جز رنج چیزی نداشت نجات دهد من مادر نسترنم دختری که با عشق ازدواج کرد و با اشک از آن بیرون آمد از همان ماه‌های اول زندگی‌شان فهمیدم که چیزی درست نیست اما نخواستم دخالت کنم همیشه می‌گفتم درست می‌شود گذشت زمان همه چیز را بهتر می‌کند اما هیچ‌وقت بهتر نشد وقتی نسترن بالاخره تصمیم گرفت طلاق بگیرد خودش نبود مثل برگ پاییزی، بی‌جان و بی‌روح چند بار منصرف شد اما آخرش یک شب با چشمانی که دیگر برق نداشت گفت مامان کمکم کن اولین کاری که کردیم مشاوره حقوقی بود زنگ زدیم به سایت وکیل‌تل و یک مشاور مهربان و دقیق با صبری مادرانه همه چیز را برایمان توضیح داد گفت از دادخواست طلاق تا اجرای حکم در دفترخانه، یک مسیر قانونی و دقیق باید طی شود و ما نباید هیچ مرحله‌ای را اشتباه کنیم گفت بعد از صدور حکم قطعی طلاق، اجرای آن در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق مهم‌ترین بخش کار است چون بدون آن طلاق ثبت نمی‌شود و دخترم هنوز در شناسنامه همسر آن مرد باقی می‌ماند ما با کمک یک وکیل پایه یک دادگستری در تهران که از طریق سایت وکیل‌تل معرفی شد، همه مدارک را جمع کردیم او یک وکیل باسواد و با تجربه بود که با دیدن حالت نسترن فقط گفت من کنارتون هستم نترسید همراهی این وکیل، ما را از خیلی نگرانی‌ها نجات داد مخصوصاً وقتی آن مرد می‌خواست با ناپدید شدن و وقت‌کشی جلوی ثبت طلاق را بگیرد اما وکیل‌مان گفت که طبق قانون جدید حمایت خانواده، حتی بدون حضور مرد و با رأی قطعی، دفترخانه موظف است ثبت را انجام دهد روزی که رفتیم دفترخانه، نسترن دستم را گرفت انگار دختر کوچکی شده بود که برای اولین بار می‌خواهد از خانه دور شود دفتر ثبت طلاق، ساکت بود اما قلب ما غوغا می‌کرد سردفتر همه مدارک را بررسی کرد و با تأییدیه وکیل، مراحل را پیش بردند نسترن فقط لب پایینش را گاز می‌گرفت و به عکس عقدشان در شناسنامه نگاه می‌کرد و من فقط دستش را فشار می‌دادم وقتی سردفتر گفت تمام شد و صیغه طلاق جاری شد، من آرام زمزمه کردم دخترم آزاد شد نه از مرد، که از دردی که سال‌ها با خودش کشید از ندانستن، از تنهایی، از ترسی که اسمش زندگی بود به همه مادرانی که صدای دخترشان را در گریه‌های شبانه‌شان می‌شنوند می‌گویم سکوت نکنید برایشان راه باز کنید مشاوره حقوقی، اولین نوری بود که بر تاریکی ذهن ما تابید و وکیل تهران ما، آن کسی بود که دست نسترن را گرفت و از چاه بیرون آورد الان دخترم دوباره دارد کار می‌کند لبخند می‌زند حتی گاهی آواز می‌خواند من می‌دانم این پایان نیست شاید هنوز زخمش تازه باشد اما مطمئنم راه درستی رفتیم و اگر آن حکم قطعی را به دفتر طلاق نمی‌بردیم و اگر با وکیل با تجربه مشورت نمی‌کردیم هنوز درگیر بودیم از دل یک مادر برای همه دختران، بنویسید و بگویید که قانون هست و اگر وکیل باسواد کنارتان باشد، هیچ‌کس نمی‌تواند حق شما را از شما بگیرد حتی اگر سال‌ها به سکوت عادت کرده باشید


لیلا

اسمم لیلاست، ۴۴ ساله از تهران، و زن بودن در جامعه‌ای که همیشه از ما توقع سکوت دارد، کار ساده‌ای نیست من ۲۰ سال زندگی‌ام را وقف خانواده کردم، برای همسرم، برای دو تا بچه‌ام، برای این‌که اسم زن خوب را روی من بگذارند و کسی نگوید خراب‌کننده زندگی‌ست اما آنچه خراب شده بود، من بودم نه زندگی‌مان من بودم که هر روز در آینه کمتر خودم را می‌دیدم و بیشتر زنی را می‌دیدم که از درد، از تحقیر، از بی‌توجهی، از خیانت، سایه شده بود سال آخر دیگر نفس نداشتم شب‌ها گریه‌ام نمی‌گرفت چون دیگر اشکی نمانده بود فقط یک جمله در ذهنم می‌چرخید: یا خودت را نجات بده یا بمیر با کمک یکی از دوست‌هام که کارمند دادگاه بود، تصمیم گرفتم طلاق بگیرم اما مسیر آن‌قدر برایم تاریک و پرپیچ بود که فکر می‌کردم هیچ وقت نمی‌رسم تا اینکه با سایت وکیل‌تل آشنا شدم و با شماره مشاوره حقوقی تماس گرفتم خانمی که گوشی را برداشت، یک صدا بود؛ اما برای من مثل دست نجاتی از عمق یک چاه تاریک بود به من گفت از کجا باید شروع کنم گفت که اول باید دادخواست بدهم، بعد با توجه به شرایط، حکم طلاق بگیرم و بعد از صدور حکم قطعی باید آن را در یکی از دفاتر طلاق اجرا کنم گفت اگر این مرحله را جدی نگیرم، کل تلاش‌های گذشته‌ام از بین می‌رود از من خواست با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنم، کسی که تجربه داشته باشد و بداند برای زنی در موقعیت من، چه مسیری بهترین است وکیل با تجربه‌ای که از طریق وکیل‌تل معرفی شد، مرا مثل یک خواهر راهنمایی کرد گفت باید برای اجرای حکم قطعی، با در دست داشتن اصل رأی، گواهی قطعیت، برگ اجرایی و مدارک شناسایی، به یکی از دفاتر طلاق مراجعه کنم گفت که اگر همسرم نیاید، می‌توانم با استفاده از ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده و رأی دادگاه، به تنهایی ثبت طلاق را انجام دهم او یک وکیل باسواد از تهران بود که انگار صدها زن مثل من را دیده بود و برای همین هیچ چیز برایش عجیب نبود حتی وقتی وسط جلسه بغض کردم، فقط سکوت کرد و بعد گفت: تو قوی‌تری از آنچه فکر می‌کنی ثبت طلاق در دفترخانه، آخرین قدم بود، اما برای من اولین قدم زندگی تازه‌ام بعد از آن، دوباره برگشتم به سرکار، دوباره خودم را پیدا کردم، و مهم‌تر از همه به دخترم یاد دادم که زن بودن یعنی سکوت در برابر ظلم نه، زن بودن یعنی ایستادن برای خود به همه زنانی که الان دارند این مقاله رو می‌خونند و مثل دیروز من، سردرگم هستند می‌گم که هیچ چیز به اندازه دانستن قانون، همراه داشتن وکیل با تجربه و گرفتن مشاوره حقوقی نمی‌تونه بهتون کمک کنه طلاق پایان نیست، اگر با آگاهی، با عقل و با حمایت پیش برید، می‌تونه نجات‌دهنده باشه برای من که بود


مهسا

من مهسا هستم مشاور حقوقی در سایت وکیل‌تل و این نوشته را به همه زنانی تقدیم می‌کنم که در مسیر پرپیچ‌وخم طلاق، به دنبال راهی برای نجات خود هستند در طول سال‌های فعالیتم بارها با زنانی مواجه شده‌ام که پس از صدور حکم قطعی طلاق، نمی‌دانستند چگونه آن را در دفاتر طلاق اجرا کنند بسیاری از آن‌ها تصور می‌کردند که با صدور حکم، همه چیز تمام شده است اما واقعیت این است که اجرای حکم در دفترخانه، مرحله‌ای حیاتی و حساس است یکی از مواردی که همیشه تأکید می‌کنم این است که پس از صدور حکم قطعی طلاق، باید آن را به یکی از دفاتر طلاق ارائه دهند تا سردفتر اقدامات لازم برای ثبت طلاق را انجام دهد این موضوع در مقاله «نحوه اجرای حکم قطعی طلاق در دفاتر طلاق» به‌خوبی توضیح داده شده است در مواردی که طلاق به‌صورت توافقی انجام شده است، زوجین باید ظرف مدت سه ماه از تاریخ صدور گواهی عدم سازش، به دفترخانه مراجعه کنند در غیر این صورت، گواهی اعتبار خود را از دست می‌دهد و باید مجدداً مراحل را طی کنند یکی از چالش‌های رایج، درک تفاوت بین حکم قطعی طلاق و گواهی عدم سازش است بسیاری از مراجعین ما نمی‌دانند که این دو سند متفاوت هستند و هرکدام نقش خاصی در فرآیند طلاق دارند در مشاوره‌های حقوقی، این تفاوت‌ها را برایشان توضیح می‌دهیم تا با آگاهی کامل اقدام کنند در مواردی که طلاق به‌صورت غیابی صادر شده است، زن باید عسر و حرج خود را اثبات کند و پس از صدور حکم، مراحل اجرای آن را مانند سایر انواع طلاق طی کند این موضوع در مقاله مذکور به‌خوبی تشریح شده است همکاری با وکیل پایه یک دادگستری در این مراحل بسیار مهم است وکیل باسواد و با تجربه می‌تواند از بروز اشتباهات جلوگیری کند و روند را تسهیل کند در وکیل‌تل، ما با وکلای تهران همکاری داریم که در این زمینه تخصص دارند مشاوره حقوقی دقیق و به‌موقع می‌تواند از بروز مشکلات جدی جلوگیری کند به‌عنوان مثال، در یکی از پرونده‌ها، زنی پس از صدور حکم طلاق، به‌دلیل ناآگاهی از مراحل اجرایی، نتوانسته بود طلاق را در دفترخانه ثبت کند و مجبور شد مجدداً مراحل را طی کند در پایان، تأکید می‌کنم که آگاهی از مراحل اجرای حکم قطعی طلاق و همکاری با وکیل با تجربه، می‌تواند این مسیر را برای زنان هموارتر کند در وکیل‌تل، ما همواره در کنار شما هستیم تا با ارائه مشاوره حقوقی دقیق، شما را در این مسیر همراهی کنی


حمیده دریجانی

سلام دادگاه حکم طلاق عیابی و نوع طلاق را رجعی داده و علت آن عدم پرداخت نفقه و اعتیاد شوهرم می خوان به نوع طلاق اعتراض کنم تا به طلاق خلعی تغییر کند با بذل اجرت المثل امکانش هست؟در دادنامه اجرت المثل را بذل نمودم ولی نوع طلاق را رجعی دکر شده


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از همسر بابت تهدید و ضرب و جرح

خشونت خانگی، هرچند پنهان، یکی از شایع ترین و پیچیده ترین مشکلات اجتماعی در ایران

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت