سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی

سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی

سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی

وکیل خانواده کیست و چه خصوصیاتی دارد؟ در چه مواردی می توان با وی مشورت داشت؟ برای مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده چه باید کرد؟ چرا مشورت با وکیل مذکور قبل از جلسه دادگاه ضروری است؟ هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده چقدر است؟ امروزه دعاوی خانوادگی به عنوان یکی از رایج ترین انواع دعاوی سیستم حقوقی ایران شناخته می شوند. به همین خاطر، قانونگذار قوانین و مقررات گوناگونی را پیرامون اینگونه از دعاوی وضع کرده است. در نتیجه مشاوره حقوقی در مورد دعاوی خانوادگی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. به همین خاطر و با توجه به اهمیتی که مشاوره با وکلای خانواده دارد، موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره با وکیل مجرب خانواده را برای شما عزیزان فراهم کرده است. همچنین در این مقاله به متداول ترین سوالات شما پیرامون وکیل خانواده پرداخته ایم. پس تا آخر این نوشته همراه ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

وکیل خانواده چه خصوصیاتی دارد؟

در اولین گام از بررسی موضوع مشاوره با وکیل مجرب خانواده بایستی به تعریف وکیل خانواده و خصوصیات وی بپردازیم. در واقع هنگامی که وکلا، پروانه وکالت خود را اخذ می کنند، می توانند در تمامی دعاوی حقوقی به وکالت بپردازند. با این حال برخی از وکلا تصمیم می گیرند که در یک حیطه خاص، مثلاً دعاوی خانوادگی وکالت کنند. پس وکیل خانواده، وکیلی است که پس از دریافت پروانه وکالت خود به صورت تخصصی به حل و فصل دعاوی خانوادگی می پردازد.

اکنون نوبت آن فرا رسیده تا با ویژگی های وکیل کاربلد خانواده آشنا شویم. این خصوصیات عبارتند از:

  • داشتن تسلط کافی بر قوانین و مقررات پیرامون دعاوی خانوادگی.
  • داشتن تسلط بر آیین دادرسی به دعاوی خانوادگی.
  • داشتن تجربه حل و فصل دعاوی خانوادگی.
  • فراهم سازی اسناد و مدارک لازم برای ارائه در دادگاه.
  • داشتن قلم قوی و موثر جهت نوشتن انواع اوراق قضایی نظیر دفاعیه.

ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی با در اختیار داشتن بهترین وکلای خانواده در کنار شما عزیزان هستیم. شما می توانید سوالات خود را از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان از ما بپرسید.

 

 

 

بهترین وکیل خانواده

 

در چه مواردی می توان با وکیل خانواده مشورت کرد؟

اگر شما نیز از جمله متقاضیان مشاوره با وکیل مجرب خانواده هستید، قطعا این سوال در ذهن شما وجود دارد که در چه مواردی می توان با وکیل خانواده مشورت داشت؟ همانطور که در ابتدا ذکر کردیم، وکیل خانواده وظیفه حل و فصل دعاوی خانوادگی را بر عهده دارد. در نتیجه تنها در مورد حل و فصل دعاوی خانوادگی می توان به بهترین وکلای خانواده مراجعه نمود. حال شاید اکنون این سوال را بپرسید که منظور از دعاوی خانوادگی چیست؟ دعاوی خانوادگی آن دسته از دعاوی هستند که به کانون خانواده مرتبط می شوند. در همین راستا ماده 4 قانون حمایت خانواده، انواع دعاوی خانوادگی را ذکر کرده است که برخی از آنها عبارتند از: دعاوی مرتبط با نامزدی، ازدواج مجدد، جهیزیه، نکاح دائم، نکاح موقت، مهریه، تمکین، نسب، طلاق و غیره. پس اگر با اینگونه از دعاوی دست و پنجه نرم می کنید بهتر است همین الان از طریق مشاوره حقوقی با متخصصین ما در ارتباط باشید.

 

برای مشاوره تلفنی با وکیل خانواده چه باید کرد؟

با توجه به اهمیتی که مشاوره با وکیل مجرب خانواده دارد، ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. شما می توانید از دو طریق با بهترین وکلای خانواده به صورت تلفنی مشاوره داشته باشید:

  • اولین روش این است که جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
  • همچنین می توانید به لینک مشاوره حقوقی تلفنی مراجعه کرده و پس از پرداخت هزینه منتظر بمانید تا در کمترین زمان ممکن اپراتور ما با شما تماس گرفته و با یک وکیل خانواده مشورت داشته باشید.

 

 

 

مشاوره حقوقی طلاق 
وکیل دادگستری خانواده 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما

 

مزایای سوال از وکیل خانواده تلفنی قبل از جلسه دادگاه

بسیاری از متقاضیان مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده این سوال را از ما می پرسند که چرا بایستی قبل از جلسه دادگاه با وکیل کاربلد خانواده مشاوره داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوال می توانیم به مزایای مشاوره با وکیل مجرب خانواده اشاره کنیم. این مزایا عبارتند از:

  • آشنایی با بهترین روش برای دفاع در دادگاه.
  • آشنایی با نکات مهم جهت نگارش اوراق قضایی.
  • پیش بینی ادله و دفاعیات طرف مقابل.
  • افزایش سرعت رسیدگی به پرونده.
  • کسب نتیجه دلخواه.
  • فراهم سازی تمامی اسناد و مدارک لازم برای ارائه در دادگاه.
  • آشنایی با نکات حقوقی مهم که می تواند نتیجه پرونده را عوض کند.
  • آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه در حیطه دعوای مورد نظر.

 

 

مشاوره با وکیل خانواده

 

 

نکته ای که هنگام دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل خانواده بایستی در نظر داشته باشید این است که بتوانید در هر ساعت از شبانه روز سوالات خود را بپرسید. به همین منظور خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

هزینه سوال از وکیل خانواده تلفنی

در این مقاله سعی داشتیم شما را با اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده آشنا کنیم. با این حال در ذهن متقاضیان این کار، همواره یک نگرانی مهم وجود دارد و آن، این است که هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده چقدر است؟ ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی با در نظر داشتن شرایط ویژه اقتصادی جامعه و اهمیت مشاوره با وکیل مجرب خانواده این هزینه را بسیار مقرون به صرفه تعیین کرده ایم. هزینه مذکور از قرار جدول ذیل است:

 

 

مدت مشاوره

هزینه (تومان)

5 دقیقه

30000

10 دقیقه

50000

15 دقیقه

75000

20 دقیقه

100000

30 دقیقه

150000

60 دقیقه

250000

 


سوالات متداول

نظرات

شیوا

شیوا هستم از آمل. شاید برایتان عجیب باشد، اما من از همان شب اول ازدواجم، فهمیدم اشتباه کرده‌ام. ولی در دل خودم گفتم: «درست میشه». نه تنها درست نشد، بلکه بدتر شد. شوهرم بی‌احساس، معتاد به قمار، و بی‌مسئولیت بود. سال‌ها تحمل کردم. بعد از ده سال، وقتی فهمیدم حتی بیماری فرزندم هم برایش مهم نیست، گفتم بس است. به‌صورت تصادفی مقاله‌ای از وکلای تلفنی درباره دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج را دیدم. با شماره تماس گرفتم. آن وکیل پایه یک دادگستری که از مازندران بود، نه فقط وکیل بود، روان‌شناس هم بود. با من حرف زد، ترس‌هایم را شنید، قدم‌به‌قدم همراهی‌ام کرد. دادگاه با بذل کل مهریه رای به طلاق داد. اگر آن روز به صدای درونم گوش نمی‌دادم و به آن مشاوره حقوقی اعتماد نمی‌کردم، هنوز در همان سیاهی بودم. ممنون از تیمی که هم باسوادند، هم با انسانیت.


محمدرضا

سلام. من محمدرضا هستم، ۵۸ ساله از بهشهر. دخترم نگین فقط دو سال بعد از ازدواجش به ما گفت که زندگی با همسرش پر از تحقیر و تهدید است. نه مهربانی، نه احترام. فقط فریاد و تحکم. پدری بودم که نمی‌خواستم شاهد پژمردگی دخترم باشم. جستجو کردم، مقاله‌ای از وکلای تلفنی درباره دادخواست طلاق بر پایه عسر و حرج را خواندم. تماس گرفتم. اولین جمله‌ای که وکیل با تجربه گفت این بود: «نگذارید دیر بشه.» مشاوره حقوقی‌ای که آن روز گرفتیم، آینده دخترم را ساخت. آن وکیل مازندرانی با تسلط کامل، دادخواست را طوری نوشت که قاضی جلسه اول رای به طلاق داد. نگین حالا با آرامش، بدون ترس از بیدار شدن با فریاد، زندگی می‌کند. من همیشه دعاگوی آن وکیل باسواد خواهم بود که نه‌تنها قانون را، که انسانیت را هم بلد بود


لیلا

من لیلا هستم، از نور. چهارده سال زندگی با مردی داشتم که انگار من را فقط به‌عنوان خدمتکار قبول داشت. بی‌احترامی، تحقیر، و فحاشی… اما نه، کسی باور نمی‌کرد. می‌گفتند: «مگه زده‌ات؟» روزی نشستم پشت کامپیوتر و نوشتم: «چطور از مردی که تحقیرت می‌کنه طلاق بگیری؟» اولین لینکی که آمد مقاله سایت وکلای تلفنی بود. تمام وجودم را گذاشتم پای تماس با مشاوره حقوقی‌شان. خانمی با لهجه تهرانی با مهربانی گفت: «خانم لیلا ، بذار یکی از بهترین وکلای مازندران کمکتون کنه.» آن وکیل پایه یک دادگستری با چنان صبری حرف زد که بعد از تماس، انگار سال‌ها سنگ از روی دلم برداشته شد. پرونده را با مهارت تمام ثبت کرد، دفاعیه تنظیم کرد، دادگاه قانع شد که زندگی من مصداق عسر و حرج است. من، زنی خانه‌دار از نور، حالا دارم در یک کافه کار می‌کنم و لبخند واقعی می‌زنم. وکیل باسواد یعنی کسی که درد را می‌فهمد و از قانون برای درمان استفاده می‌کند.


شیما

سلام. من حسام هستم، اهل رامسر. خواهرم شیما دختری بود پرانرژی، اما وقتی ازدواج کرد، تمام برق چشمانش خاموش شد. شوهرش دائم‌الخمر و شکاک بود. بارها کتکش زد، تهدیدش کرد. ولی شیما، به‌خاطر آبرو، سکوت کرد. من فقط نگاه می‌کردم و می‌سوختم. بالاخره یک شب، آمد خانه پدر، با صورتی خراشیده. گفتم: «بسِه دیگه.» سرچ کردم در اینترنت، رسیدم به مقاله‌ای در سایت وکیل تلفنی درباره طلاق به دلیل عسر و حرج و مشاوره حقوقی فوری. با هم تماس گرفتیم. وکیلی با لهجه شیرین مازندرانی، با آرامش گفت: «خواهرت می‌تونه زندگی تازه‌ای داشته باشه.» آن وکیل با تجربه، طوری با خواهرم حرف زد که انگار ده ساله می‌شناسدش. مسیر حقوقی را برایمان باز کرد، دادخواست را تنظیم کرد، و در کمتر از سه ماه، شیما آزاد شد. الان شیما در یک آموزشگاه زبان تدریس می‌کنه و زندگی‌اش را از نو ساخته. اگر اون روز به حرف اون وکیل باسواد گوش نمی‌کردیم، شاید هنوز شیما پشت درهای بسته خونه‌ش، فقط زنده بود؛ نه زندگی می‌کرد.


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب وکیل خانواده، یک وکیل حقوقی است که در موارد حقوقی مرتبط با خانواده و روابط خانوادگی تخصص دارد. این وکلا به افراد و خانواده‌ها در دعاوی خانوادگی نظیر طلاق،مهریه، نفقه، حضانت فرزند و …. مشاوره می دهند. دعاوی خانوادگی به نوعی از دعاوی حقوقی اشاره دارد که بین اعضای یک خانواده به وجود می‌آید. این نوع از دعاوی بر عمده مسائلی مانند طلاق، نفقه، حضانت کودکان، تقسیم اموال خانوادگی و حقوق والدین بر اطفال تمرکز دارد. دعاوی خانوادگی می‌تواند به صورت دوطرفه باشد، به این معنی که هر دو طرف به دادگاه مراجعه کنند و درخواست‌های خود را مطرح کنند، یا یکطرفه باشد.


فاطمه علی زاده

با سلام استفاده از وکیلی که به صورت تخصصی در حوزه ای از جمله خانواده کار میکند به جهت تخصص و سابقه ای ک دارد با چالش های پیش رو در پرونده اشنا و درصد برد و پیروزی در پرونده بیشتر می گردد


رحمنی

دادگاه خانواده با حضور یک نفر قاضی به عنوان رئیس دادگاه و یک نفر قاضی زن مشاور تشکیل می شود. سراسر قانون مدنی ایران در بردارنده موضوعات حقوقی مرتبط با حقوق خانواده است. بسیاری از دعاوی حقوقی خانوادگی ناشی از ازدواج زوجین می باشد.


کوکبی

وکیل خانواده به وکلایی گفته می شود که به صورت تخصصی و حرفه ای معمولا در دعاوی خانوادگی همچون طلاق و مهریه و نفقه و حضانت وکالت می کنند . مهم ترین وظایف وکیل خانوادگی این است که برای تحقق عدالت و دفاع از حقوق موکل خود نهایت تلاش خود را به کار گرفته و با صداقت و رعایت اصول اخلاقی تمامی اقدامات لازم به منظور پیروزی در پرونده را انجام دهد


ف م

مشاوره با وکیل خانواده می تواند به شما کمک کند، تا از اختلافات قانونی با عزیزان خود جلوگیری کرده و آنها را حل کنید. با این حال، بسیاری از خانواده‌ها تا زمانی که وضعیت به حدی بدتر نشود که به مداخله دادگاه نیاز دارد و نمی‌دانند چه کنند، به دنبال کمک حقوقی نمی‌روند. در حالی که گاهی اوقات این تصور از سوی خانواده ها وجود دارد که رسیدگی به امور بدون وکیل می تواند در هزینه ها صرفه جویی کند، و تنها با یک تلفن می توان از وکیل کمک گرفت


امین

ماده 4 قانون حمایت خانواده، انواع دعاوی خانوادگی را ذکر کرده است که برخی از آنها عبارتند از: دعاوی مرتبط با نامزدی، ازدواج مجدد، جهیزیه، نکاح دائم، نکاح موقت، مهریه، تمکین، نسب، طلاق و


محمد نوربخش

مطالق با ماده ۴ قانون حمایت از خانواده رسیدگی به امور و دعاوی زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است: 1 - نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن 2 - نکاح دائم. موقت و اذن در نکاح 3 - شروط ضمن عقد نکاح 4 - ازدواج مجدد 5 - جهیزیه 6 - مهریه 7 - نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت 8 - تمکین و نشوز 9 - طلاق. رجوع. فسخ و انفساخ نکاح. بذل مدت و انقضای آن 10 - حضانت و ملاقات طفل 11 - نسب 12 - رشد. حجر و رفع آن 13 - ولایت قهری. قیمومت. امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان 14 - نفقه اقارب 15 - امور راجع به غایب مفقود الاثر 16 - سرپرستی کودکان بی سرپرست 17 - اهدای جنین 18 - تغییر جنسیت تبصره - به دعاوی اشخاص موضوع اصول دوازدهم (12) و سیزدهم (13) قانون اساسی حسب مورد طبق قانون اجازه رعایت احوال شخصیه ایرانیان غیرشیعه در محاکم مصوب 31/4/1312 و قانون رسیدگی به دعاوی مطروحه راجع به احوال شخصیه و تعلیمات دینی ایرانیان زرتشتی. کلیمی و مسیحی مصوب 3/4/1372 مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیدگی می شود. تصمیمات مراجع عالی اقلیت های دینی مذکور درامور حسبی و احوال شخصیه آنان از جمله نکاح و طلاق. معتبر و توسط محاکم قضایی بدون رعایت تشریفات. تنفیذ و اجراء می گردد نتیجتا وکیل خانواده در تمامی موارد فوق الذکر به صورت اختصاصی فعالیت نموده و اشراف کامل نسبت به امور دعاوی خانواده را دارد و میتواند موضوع را دقیق و موشکافانه بررسی نماید .


M.j sheykhi

از ویژگی های وکیل کاربلد خانواده عبارت است از: . این خصوصیات عبارتند از: داشتن تسلط کافی بر قوانین و مقررات پیرامون دعاوی خانوادگی. داشتن تسلط بر آیین دادرسی به دعاوی خانوادگی. داشتن تجربه حل و فصل دعاوی خانوادگی. فراهم سازی اسناد و مدارک لازم برای ارائه در دادگاه. داشتن قلم قوی و موثر جهت نوشتن انواع اوراق قضایی نظیر دفاعیه.


قجری

طبیعتا در هر اموری اگر از متخصص مشورت گرفته بشه احتمال خطا در اون کار کم تر هست و سریع تر و دقیق تر به نتیجه مطلوب میرسیم شما از طریق سایت وکیل تلفنی در هر ساعات از شبانه روز میتونید در تمام امور از جمله دعاوی خانواده مشورت بگیرید


قاسم رفعتی

وکیل خانواده وکیلی است با تخصص و تجربه خاص در مسائل خانوادگی، طلاق، جهیزیه، نفقه، حضانت فرزند و امور مالی برای کمک به افراد و کمک به احقاق حقوق آن‌ها دست به اعاده حق می‌زند. از آنجایی که این رشته حقوق ویژگی‌های خاص خود را دارد، حل مشکلات آن در محاکم قضایی یکی از مهم‌ترین پرونده‌های تخصصی است، لذا نیازمند وکیل خانواده با تجربه و دانش در این زمینه است.


راضیه دهقان

سلام و عرض ادب در خصوص موضوعات مختلف خانواده از جمله نکاح،اجرت المثل ایام زندگی،طلاق،نفقه،مهریه و.....می توانید مشاوره با وکیل متخصص در سایت وکیل تلفنی با وکلای مجرب که بصورت ۲۴ ساعته مشاوره میدهند ارتباط بگیرید


آزاده

خانواده با توجه به اهمیت دعاوی خانوادگی در مراجع قضایی و حجم زیاد پرونده‌ها، قانونگذار برای رسیدگی تخصصی به این نوع دعاوی، قانون خانواده را تصویب کرد و رسیدگی به دعاوی مربوطه را در صلاحیت دادگاه خانواده قرار داد. تشکیل دادگاه خانواده اهمیت دعاوی خانواده را مشخص می کند. بنابراین نقش وکیل متخصص خانواده مورد توجه قرار می گیرد.


مهران رمضان پناه

سلام؛ وکیل خانواده با زیر و بم مشکلاتی که از ابتدای شروع زندگی مشترک زوجین رخ می‌دهد آشنا است و به خوبی می‌داند که در هر مرحله از اختلافات خانوادگی چطور باید پرونده را پیش ببرد و از موکلش دفاع کند.


محمد مومنی

انواع دعاوی خانواده : نامزدی و خسارات ناشی از بر هم زدن آن-نکاح موقت، دائم و اذن در نکاح-شروط ضمن عقد نکاح-ازدواج مجدد-اثبات نسب-استرداد جهیزیه-نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت-تمکین و نشوز و......بر مبنای قانون حمایت خانواده رسیدگی به انواع دعاوی خانواده در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد. دادگاه خانواده با حضور یک نفر قاضی به عنوان رئیس دادگاه و یک نفر قاضی زن مشاور تشکیل می شود. سراسر قانون مدنی ایران در بردارنده موضوعات حقوقی مرتبط با حقوق خانواده است. بسیاری از دعاوی حقوقی خانوادگی ناشی از ازدواج زوجین می باشد.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همه ما اصطلاح مهمی به نام دهکده جهانی را بارها و بارها شنیده ایم . در دنیای امروز دیگر بعد مسافت و فاصله مکانی در هم در نوردیده شده و انسان ها در نقاط مختلفی از جهان می توانند در کمتر از چند ثانیه با یکدیگر ارتباط برقرار نموده و از اوضاع و احوال خویش باخبر شوند . دنیای حقوق نیز از این مزیت بی بهره نبوده و این امکان برای کاربران فراهم شده تا در اسرع وقت با وکلا و مشاورین خود ارتباط برقرار نمایند و از روند و روال مسائل خود بهره مند گردند ، از طرفی یکی از مولفه های مهم دیگر جهان امروز سریع و در دسترس بودن نیازهای اولیه زندگی در امور مختلف هست. انسان ها دوست دارند در اسرع وقت نسبت به سوالات قضایی در خصوص خانواده اطلاعات کسب کنندف جزئیات مطالبه مهریه را بدانند و ... و نیز تمایل دارند در هرجایی که باشند این خدمات به صورت آنلاین و دائمی در اختیارشان باشد یعنی با لمس چند دکمه به تمام حوایج خود دست پیدا کنند و خوشبختانه همه این مزیت ها در موسسه وکیل تلفنی فراهم گشته است حتی برای کسانی که توانایی مالی مناسبی ندارند یا تمایل دارند که بهای این مشاوره ها را بعدا پرداخت نمایند نیز چنین امکانی فراهم است که از این خدمات استفاده نمایند. کافی است با وکلای این موسسه تماس بگیرید.


وحید فراست

در خصوص این موضوع اگر وکیل متخصص در این امر باشد چه بصورت تلفنی و چه بصورت حضوری درصدد حل مشکلات برخواهد آمد


بهنام رحمانی فرد

با سلام 0 logo صفحه اصلی سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی سوال از وکیل خانواده به صورت تلفنی ۲۸آذر ۱۴۰۲ Fereshteh Ghasemi خانواده وکیل خانواده کیست و چه خصوصیاتی دارد؟ در چه مواردی می توان با وی مشورت داشت؟ برای مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده چه باید کرد؟ چرا مشورت با وکیل مذکور قبل از جلسه دادگاه ضروری است؟ هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده چقدر است؟ امروزه دعاوی خانوادگی به عنوان یکی از رایج ترین انواع دعاوی سیستم حقوقی ایران شناخته می شوند. به همین خاطر، قانونگذار قوانین و مقررات گوناگونی را پیرامون اینگونه از دعاوی وضع کرده است. در نتیجه مشاوره حقوقی در مورد دعاوی خانوادگی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. به همین خاطر و با توجه به اهمیتی که مشاوره با وکلای خانواده دارد، موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره با وکیل مجرب خانواده را برای شما عزیزان فراهم کرده است. همچنین در این مقاله به متداول ترین سوالات شما پیرامون وکیل خانواده پرداخته ایم. پس تا آخر این نوشته همراه ما باشید. هزینه مشاوره حقوقی وکیل خانواده چه خصوصیاتی دارد؟ در اولین گام از بررسی موضوع مشا وکیل خانواده، وکیلی است که پس از دریافت پروانه وکالت خود به صورت تخصصی به حل و فصل دعاوی خانوادگی می پردازد. بنابراین ویژگیهای وکیل خانواده را عنوان میکنیم این خصوصیات عبارتند از: داشتن تسلط کافی بر قوانین و مقررات پیرامون دعاوی خانوادگی. داشتن تسلط بر آیین دادرسی به دعاوی خانوادگی. داشتن تجربه حل و فصل دعاوی خانوادگی. فراهم سازی اسناد و مدارک لازم برای ارائه در دادگاه. داشتن قلم قوی و موثر جهت نوشتن انواع اوراق قضایی نظیر دفاعیه.


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از همسر بابت تهدید و ضرب و جرح

خشونت خانگی، هرچند پنهان، یکی از شایع ترین و پیچیده ترین مشکلات اجتماعی در ایران

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت