مراحل پیگیری دعاوی ثبت اختراع در ایران

مراحل پیگیری دعاوی ثبت اختراع در ایران

مراحل پیگیری دعاوی ثبت اختراع در ایران

دعاوی ثبت اختراع به دلیل اهمیتی که اختراعات در پیشبرد علم، بهبود وضعیت اقتصادی، سیاسی و گاها نظامی یک کشور دارند، پرونده‌هایی هستند که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت. آگاهی از این موضوع که اختراع چیست؟ چه اختراعاتی قابل ثبت هستند و چگونه می‌توان آنها را ثبت کرد؟ چرا ملزم به ثبت اختراعات هستیم و مراحل ثبت اختراع چیست؟ چگونه می‌توان به ثبت اشتباه یا دزدی اثر اعتراض کرد؟ بهترین وکلای فعال در این زمینه چه کسانی هستند و سایر سوالات از این قبیل! شما عزیزان می‌توانید برای دریافت مشاوره دعاوی ثبت اختراع و همچنین مطرح‌سازی سوال حقوقی پاسخ حقوقی و جرایم فضای مجازی از طریق شماره 01144442509 با ما تماس بگیرید.

اختراعات گوناگون و طریقه ثبت آنها

وکیل ثبت اختراع کیست؟ اهمیت ثبت اختراع چه می باشد؟ چه مراحلی را جهت ثبت اختراع بایستی پشت سر گذاشت؟ نکات حقوقی پیرامون ثبت اختراع کدامند؟ خصوصیات وکیل ثبت اختراع چیست؟ حق الوکاله وکیل ثبت اختراع چقدر است؟ ثبت اختراع از جمله جدیدترین مباحث سیستم حقوقی ایران محسوب می شود. به نحوی که علی رغم وجود قوانین و مقررات گوناگون هنوز هم ابهاماتی پیرامون ثبت اختراع برای شهروندان وجود دارد. به همین منظور همه روزه اشخاص زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی ثبت اختراع با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد سوالات گوناگونی را از ما می پرسند که به مهمترین و رایج ترین آنها در آغاز این نوشته اشاره داشتیم. در نتیجه تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی ضمن پاسخ دادن به سوالات مذکور، بهترین وکیل ثبت اختراع ایران را نیز به شما معرفی کنیم. پس با یکی دیگه از مجموعه مقالات موسسه حقوق وکلای تلفنی همراه ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

وکیل ثبت اختراع کیست؟

در دعاوی ثبت اختراع حضور یک وکیل می‌تواند تاثیر فراوانی در پیشبرد روند پرونده به نفع شما عزیزان داشته باشد. تجربه ثابت کرده است که به علت سختگیری‌ها و پیچیدگی‌هایی که در رابطه با قوانین ثبت اختراع وجود دارد، حل این پرونده‌ها به تنهایی امکان‌پذیر نیست. در ادامه به معرفی چند تن از معروف‌ترین وکلایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، خواهیم پرداخت.

 

معرفی برخی از وکلای ثبت اختراع

ردیف

نام و نام خانوادگی

تخصص

شماره تماس

آدرس

بیوگرافی

1

علی رفیعی

حقوقی، کیفری

09124447724

تهران، خ مطهری بعد از مترو مفتح، خ نقدی، پلاک 17، طبقه 2، واحد 3

دکتر رفیعی وکیل پایه یک دادگستری، فارغ التحصیل ارشد حقوق مالکیت فکری از دانشگاه تهران و دکترای حقوق دانشگاه تهران با سابقه‌ای طولانی مدت در رابطه با پرونده‌های ثبت اختراعات هستند.

2

بهشید ارفع نیا

حضانت، خانواده، حقوقی، ملکی

09121016973

تهران، خ ملاصدرا، ابتدای خ شیخ بهایی شمالی، خ عرفی شیرازی، پلاک 5، واحد 7

دکتر ارفع نیا دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد و دکترا از دانشگاه سوربن فرانسه است و سابقه‌ی درخشانی در رابطه با پرونده‌های ثبت اختراعات دارد.

3

قاسم نجفی بابادی

کلاهبرداری، مالی و قراردادی، کیفری

09197552146

تهران، خ مطهری، بعد از چهارراه مفتح، خ مهرداد، نبش کوچه درفش، ساختمان مهرداد، پلاک 4، واحد 10

دکتر نجفی بابادی مدیر حقوقی موسسه‌ی استیناف‌گر می‌باشند. وکیل پایه یک دادگستری هستند و فعالیت‌های زیادی در زمینه‌های گوناگون پرونده‌های ثبت اختراعات داشته‌اند.

4

رضا عبدالمحمد

حقوقی، کلاهبرداری، خانواده، کیفری

09121574297

تهران، دستگردی، خ فرید افشار، بلوار آرش شرقی، پلاک 5، واحد 5

جناب آقای عبدالمحمد مشاوره حقوقی، وکیل پایه یک دادگستری، عضو کانون وکلای مرکز، کارشناس ارشد تجارت بین الملل از دانشگاه علامه طباطبایی، عضو اتحادیه بین المللی وکلای دادگستری(IBA) ، متخصص در حوزه‌ی قراردادها و تجارت داخلی و بین المللی، داور حقوقی، پژوهشگر و ... است.

 

اختراعات

اختراع چیست؟

اختراع یا ابداع یک ترکیب، فرآیند، روش یا وسیله‌ای جدید و منحصر به فرد است. در فرآیند اختراع، یک محصول جدید توسعه پیدا می‌کند. این محصول می‌تواند به شکل یک ماده، دارو، ابزار، ماشین و حتی مقدمه‌ای برای یک ایده‌پردازی جدید باشد. فرد مخترع نیز با کمک دانش و مهندسی خاص خود طرحی نوآورانه را به بشریت تقدیم می‌کند. مخترعان الزاما از میان دانشمندان و مهندسان نیستند. چیزی که به وسیله‌ی این افراد اختراع می‌شود، می‌تواند مورد سوء استفاده‌ی افراد ناشایستی قرار بگیرد. از این رو، نیاز است تا حق این اختراع با ثبت رسمی در انحصار مخترع قرار بگیرد.

ثبت اختراع چیست؟

یکی از موضوعاتی که در دعاوی ثبت اختراع به آن پرداخته می‌شود، اهمیت مالکیت مخترع می‌باشد. ثبت اختراعات از طریق اهدای حق امتیاز به وسیله‌ی سند ثبت اختراع یا patent صورت می‌گیرد. این حق برای مدت معینی به واسطه‌ی اداره ثبت اختراعات به مخترع واگذار می‌شود و در طول این مدت، مخترع می‌تواند از تمامی امتیازات اختراع خود استفاده نماید. اداره ثبت اختراعات یک سازمان دولتی است که با پتنت کردن اختراع، از مالکیت مخترع محافظت می‌کند. برای ثبت اختراع نیاز است تا از دستورالعمل‌های خاصی پیروی کنید، علاوه بر آنکه نمی‌توان هر اختراعی را ثبت کرد.

اختراعات قابل ثبت چه اختراعاتی هستن؟

همانگونه که در مطلب بالا نیز به آن اشاره کردیم، شما نمی‌توانید هر محصولی را پتنت کنید. زیرا به علت مشکلاتی که برخی محصولات ایجاد می‌کنند، دولت حق ثبت آنها را محدود می‌نماید. از این رو، پیش از اینکه بخواهید در زمینه‌ی خاصی فعالیت کنید به وب سایت رسمی سازمان ثبت اختراعات مراجعه نمایید و از لیست این محصولات مطلع گردید. در این لیست برخی از محصولات معاف از مالیات، برخی دیگر دارای مالیات‌های مختلف و به سایر محصولات نیز مالیاتی تعلق نمی‌گیرد. در تقسیم‌بندی دیگر برخی از محصولات را پتنت سودمند، برخی را پتنت طرحی و بعضی دیگر را پتنت گیاهی می‌دانند.

قوانین مربوط به پتنت‌سازی

مراحل ثبت اختراع

برای ثبت اختراع نیاز است تا شما عزیزان مراحل خاصی را به صورت درست و آنچنان که اداره‌ی ثبت اختراعات از شما می‌خواهد انجام دهید. البته مراحل کلی برای ثبت محصولات مختلف تا حدودی متفاوت است اما در این میان نیز مراحل مشترکی وجود دارند که عبارتند از:
1.    تهیه مدارک شخصی مخترع و مدارکی که نشان دهند شما مخترع طرح هستید.
2.    مراجعه به سایت اداره مالکیت صنعتی ایران و ثبت اظهارنامه‌ی اختراع.
3.    انجام بررسی‌های لازم توسط کارشناسان اداره‌ی مذکور.
4.    مراجعه‌ی حضوری به این اداره.
5.    معرفی در یکی از روزنامه‌های رسمی کشور.
6.    دریافت گواهی نهایی ثبت اختراع.
7.    مراجعه‌ی حضوری در بنیاد ملی نخبگان.  

چرا باید نسبت به ثبت اختراع اقدام کرد؟

ثبت کردن حق اختراع می‌تواند مزایای فراوانی را برای شما عزیزان به همراه داشته باشد، به عنوان مثال:
1.    امکان فروش امتیاز حق انحصاری تولید.
2.    امکان استفاده از تسهیلات بسیاری سازمان‌ها مانند بنیاد ملی نخبگان.
3.    امکان شرکت در مجامع بین المللی.
4.    افزایش پیدا کردن شانس تاسیس شرکت و حتی دانش بنیان کردن آن.
5.    الزام بسیاری از قراردادهای فروش دانش فنی.
6.    امتیازی مثبت برای شرکت در بسیاری از جشنواره‌ها، همایش‌ها و مسابقات داخلی، خارجی و بین المللی.
7.    معادل بودن با امتیاز مقاله‌های ISI در زمان ترفیع یا دریافت پذیرش.

نکات حقوقی ثبت اختراع

دعاوی ثبت اختراع معمولا به پرونده‌هایی مربوط می‌شوند که در آنها حقوق مخترع به هر نحوی دچار آسیب می‌گردد. از آن جهت که این پرونده‌ها دارای ارزش علمی و مالی فراوانی هستند، در زمان رسیدگی به دعاوی آنها می‌بایست به نکات مهمی توجه کرد. اگر محصول خود را پتنت نکنید، هر شخصی می‌تواند آن را به نام خود ثبت و از مزایای آن استفاده کند. مخترع می‌بایست هر ساله مبلغی را پرداخت کند تا حق ثبت این اختراع برای وی محفوظ بماند. به هیچ عنوان تا زمانی که حق اختراع را به نام خود ثبت نکرده‌اید، از طرح خود با کسی صحبت نکنید.

دعاوی ثبت اختراع

وکیل ثبت اختراع کیست؟

ممکن است بسیاری از شما عزیزان برای اطمینان از اینکه این مسیر را به درستی طی می‌کنید، لازم بدانید که از مشاوره و کمک‌های حقوقی یک وکیل باتجربه نیز بهره‌مند شوید. از این رو، نیاز است تا به کمک یک وکیل ثبت اختراع از زیر و بم قوانین ثبت مطلع گردید. این وکلا عموما وکلای پایه یک دادگستری هستند و به علت فعالیت و تجربه‌ی فراوانی که در زمینه‌ی ثبت اختراعات دارند، گزینه‌های بهتری می‌باشند. لازم به ذکر است که وکلای دیگری نیز ممکن است در این حیطه فعالیت کنند. وکلای ثبت اختراعات با دانش و تجربه‌ای که در این زمینه دارند مسیر حقوقی پرونده را کوتاهتر، زمان و هزینه‌های شما را کاهش می‌دهند.

وکیل ثبت اختراع چه خصوصیاتی دارد؟

در دعاوی ثبت اختراع حضور وکیلی که بتواند روند پرونده را به نفع شما به پایان برساند اهمیت فراوانی دارد. از این رو، انتخاب یک وکیل کاردان می‌تواند تاثیر بسزایی در نتیجه‌ی نهایی ثبت داشته باشد. مهمترین ویژگی‌ هر وکیل امانت‌داری، صداقت و حس وظیفه‌شناسی وی می‌باشد. وکیل منتخب شما می‌بایست دانش و تجربه‌ی کافی در زمینه‌ی قوانین ثبت انواع اختراعات داشته باشد. وجود پرونده‌های موفق در کارنامه‌ی هر وکیل نکته‌ی مثبتی است که در هنگام انتخاب وی می‌بایست به آن توجه نمایید. 

موارد اعتراض به ثبت اختراع

در دعاوی ثبت ممکن است به هر دلیلی روند مورد نظر شما به نتیجه‌ی دلخواه نرسد. در این حالت، زمینه‌ی اعتراض به ثبت یا نحوه‌ی واگذاری حق مالکیت اختراع پدید می‌آید. از جمله موارد اعتراض به ثبت اختراعات می‌توان به واگذار شدن حق ثبت به فرد دیگر اشاره کرد. ممکن است اختراعی مشابه با اختراع شما از قبل ثبت شده باشد. امکان دارد که اختراع شما با ماده‌ی 28 قانون اساسی مغایرت داشته باشد. ممکن است اظهارنامه‌ی شما از سوی سازمان ثبت اختراعات رد شده باشد یا هر مشکل دیگری که زمینه‌های اعتراض شما را فراهم می‌کند.

هزینه به ثبت رساندن اختراع

   مراحل ثبت اعتراض

در دعاوی ثبت اختراع و اعتراض به آن تنها تا 30 روز پس از ابلاغ تصمیم مهلت دارید تا مراتب اعتراضات خود را به مراجع ذی‌ربط تسلیم نمایید. برای این منظور می‌بایست:

1.    جمع‌آوری اصل یا رونوشت تمامی اسناد و مدارک مربوط به ادعای ابطال.
2.    آماده کردن فرم اعتراض در 2 نسخه( اعتراض‌نامه‌ی شما می‌بایست دارای شرح کاملی از دلایل و مستندات مربوط به اعتراض‌نامه و همچنین رسید هزینه‌هایی باشد که برای رد ثبت پرداخت کرده‌اید). 
3.    ثبت اعتراض‌نامه‌‌ها.
4.    ابلاغ نتیجه‌ی اعتراض به معترض ظرف 30 روز برای ساکنین ایران و 60 روز برای ساکنین خارج از ایران.

حق الوکاله

در دعاوی ثبت اختراع، جرایم رایانه‌ای یا هر موضوع دیگری، حق الوکاله‌ای که برای زحمات وکیل پرداخت می‌کنید بخش مهمی از هزینه‌های پرونده‌ی شما را شامل می‌شود. این هزینه با توجه به سابقه‌ی کار وکیل، میزان تحصیلات وی، محل دفتر وکالت و ... متغیر است. از این رو نمی‌توان مبلغ مشخصی را برای حق الوکاله تعیین کرد. از این رو، شما عزیزان می‌توانید برای آگاهی از حق الزحمه‌ی وکیل با موسسه‌ی حقوقی ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در دپارتمان مشاوره آماده‌ی پاسخگویی به شما عزیزان و معرفی بهترین وکلا می‌باشند.
 

چرا باید نسبت به ثبت اختراع اقدام کرد؟

پیش از اینکه به سراغ وکیل ثبت اختراع برویم بایستی به این سوال پاسخ دهیم که چرا باید نسبت به ثبت اختراع اقدام نمود؟ در واقع قرار است در این بخش به مزایای ثبت اختراع بپردازیم که عبارتند از:

  • مورد حمایت  قانون قرار گرفتن اختراع و مخترع.
  • بهره مندی از امتیازهای رقابتی و موقعیت قدرتمند در بازار فروش.
  • دادن حق انحصاری به مخترع جهت استفاده تجاری از اختراع.
  • سود بیشتر از طریق ثبت اختراع یا بازگشت بیشتر سرمایه.
  • کسب درآمد از طریق اعطای لایسنس (حق بهره برداری) و انتقال اختراع.
  • دسترسی به سایر فناوری های روز دنیا از طریق اعطای حق بهره برداری دو طرفه.
  • ورود به بازارهای بین المللی و جدید.
  • جلوگیری نمودن از سوء استفاده دیگران.
  • امکان دریافت وام و تسهیلات یا جذب سرمایه گذار.

از جمله سایر مزایای ثبت اختراع نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت استفاده در برابر تقلید کنندگان و سوء استفاده کنندگان.
  • بهره مندی از انواع تسهیلات شرکت های دانش بنیان.

 

 

مدارک برای ثبت اختراع

 

 

  • تاثیر مثبت در روند پذیرش تحصیلی خارج از کشور.
  • افزایش ارزش تجاری اختراع.
  • انتقال حقوق ناشی از اختراع به ورثه در صورت فوت صاحب حق.
  • بهره مندی از مزایای بنیاد ملی نخبگان.
  • داشتن امتیاز جهت استخدام.
  • بهره مندی از تسهیلات مربوط به سربازی.

با توجه به مزایای ثبت اختراع که در بالا به آنها اشاره داشتیم اگر اختراعی را به سرانجام رسانده اید بهتر است جهت ثبت آن اقدام کنید. در همین راستا اولین گامی که بایستی برداشته شود، مشورت با وکیل ثبت اختراع می باشد. شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

مراحل ثبت اختراع

گام دیگری که در راستای آشنایی با وکیل ثبت اختراع بایستی برداریم، پرداختن به مراحل ثبت اختراع می باشد. مراحل ثبت اختراع در سیستم حقوقی ایران عبارتند از:

  • ورود به سامانه مرکز مالکیت معنوی با آدرس https://iripo.ssaa.ir/
  • ورود به قسمت ثبت اظهارنامه.
  • قبول قوانین، مقررات و تعهدنامه مرتبط به آن.
  • تعیین نوع اظهارنامه.
  • وارد کردن اطلاعات مورد نیاز اظهارنامه.
  • بارگذاری اسناد، مدارک و ضمائم مورد نیاز در سایت.
  • انتظار برای تایید صحت اسناد و مدارک ارسال شده.
  • پرداخت هزینه ثبت اختراع.
  • دریافت شماره اظهارنامه.
  • انتشار آگهی در روزنامه.
  • صدور گواهینامه ثبت اختراع.

در این قسمت به صورت اجمالی مراحل ثبت اختراع را بیان کردیم با این حال بهتر است از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با متخصصین ما در ارتباط باشید.

 

 

 

حق الوکاله وکیل چگونه تعیین می شود؟
وکالت فوری با وکیل دادگستری 
وکیل ارزان قیمت
درباره ما 

 

 

نکات حقوقی ثبت اختراع

نکات حقوقی گوناگونی پیرامون ثبت اختراع وجود دارد که برای اطلاع از آنها باید با وکیل ثبت اختراع مشورت داشته باشید. با این حال در این بخش به ذکر برخی از نکات خواهیم پرداخت:

  • برخی مدارک مورد نیاز برای ثبت اختراع عبارتند از: مدارک هویتی مخترع نظیر شناسنامه و کارت ملی، ارائه توصیف و نقشه اختراع، پر کردن فرم های مربوط به توصیف اختراع، آدرس و اطلاعات مربوط به محل سکونت مخترع.
  • برای ثبت اختراع بایستی اختراع مورد نظر سه ویژگی مهم داشته باشد: خلاقانه و نوآورانه باشد، تازگی داشته باشد، سودمند باشد.
  • مدت زمان حمایت از مخترع، 20 سال می باشد. همچنین برای تمدید آن بایستی سالانه هزینه ای پرداخت گردد.
  • مواردی همچون آثار هنری، ادبی، زیباشناسی، نمایشی و غیره امکان ثبت به عنوان اختراع را ندارند.

 

وکیل ثبت اختراع چه خصوصیاتی دارد؟

همانطور که می دانید ثبت اختراع و حل و فصل مشکلات حقوقی پیرامون آن بایستی به وکیل ثبت اختراع سپرده شود. پس بایستی با ویژگی های وکیل ثبت اختراع آشنا شویم. این ویژگی ها عبارتند از:

  • تسلط کامل بر مراحل ثبت اختراع.
  • تسلط کامل بر قوانین و مقررات داخلی و خارجی پیرامون ثبت اختراع.
  • آشنایی با نحوه رسیدگی به دعاوی ثبت اختراع.
  • داشتن تسلط کافی جهت نگارش اظهارنامه ثبت اختراع.
  • داشتن قلم خوب جهت نگارش انواع اوراق قضایی.

 

 

گواهی ثبت اختراع

 

 

از آنجایی که پیدا کردن چنین وکیلی، کار دشواری محسوب می گردد ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی با گردن هم آوردن بیش از هزار وکیل متخصص امکان مشاوره حقوقی با بهترین وکیل ثبت اختراع را برای شما فراهم کرده ایم.

 

حق الوکاله وکیل ثبت اختراع 1402

مهمترین سوالی که متقاضیان مشاوره حقوقی ثبت اختراع از ما می پرسند این است که حق الوکاله وکیل ثبت اختراع چقدر است؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم نمی توان عدد مشخصی را جهت حق الوکاله وکیل ثبت اختراع تعیین نمود. چرا که این حق الوکاله به فاکتورهای زیادی نظیر تجربه وکیل، موضوع حقوقی مورد نظر و غیره بستگی دارد. با این حال اگر توانایی پرداخت حق الوکاله وکیل ثبت اختراع را ندارید، می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی نیز با بهترین وکیل ثبت اختراع در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

کارآموز وکالت کیست؟

کارآموز وکالت کیست؟ وی چه وظایفی بر عهده دارد؟ آیا او می تواند به حل و فصل پروند

وکیل دادگستری کیست؟

وکیل دادگستری کیست؟ وی چه وظایفی بر عهده دارد؟ چه تفاوتی بین وکیل پایه یک دادگست

انواع وکالت تام چیست؟

انواع وکالت تام چیست؟ وکالت نامه تام الاختیار چیست؟ برای وکالت تام الاختیار چه م

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.