تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه

واقعیت این است که از تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه نمی توان چشم پوشی کرد. چه بسیارند زندگی هایی که به دلیل بلای خانمان سوز اعتیاد به نابودی کشیده شده اند. زندگی هایی که با هزار و امید و آرزو بنا شده اند. با ترس و اضطراب و افسردگی ناشی از اعتیاد زوج به مواد مخدر ادامه یافته و با شکستی فراموش نشدنی پایان یافته اند. به راستی آیا اعتیاد زوج دلیل محکم و محکمه پسندی برای طلاق از سوی زوجه است؟ اصلا شرایط لازم برای طلاق از سوی زوجه چیست؟

اگر این سوال ها و سوالات مشابه ذهنتان را به خود درگیر کرده اند، این مطلب مختص شما است. با ما همراه باشید تا به سوالات متعدد شما پاسخ هایی قانع کننده بدهیم! برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی استفاده کنید.

 

هزینهمشاوره حقوقی

شرایط لازم برای طلاق از جانب زوجه

همان­طور که می­دانید، حق طلاق در قانون اساسی از اختیارات مرد است. از همین رو شروع پروسه طلاق از سوی زن کاری پیچیده و در عین حال مشروط به مواردی است که قانون تعیین نموده است. این پروسه زمانی دشوارتر و زمان­بر می­شود که زن دادخواست طلاق داده و مرد اقدام به مخالفت با دادخواست وی نماید. بدون شک سپردن کارهای طلاق به وکیلی که چندان مجرب نیست، می­تواند به اصطلاح قوز بالای قوز شده و وضع را از آنچه که هست، بدتر کند.

حال این سوال مطرح می­شود که قانون در چه شرایطی به زن اجازه می­دهد که آغازگر پروسه طلاق باشد؟

در اختیار داشتن حق طلاق از همسر

اثبات یکی از موانع عسر و حرج

اثبات یکی از شروط 12 گانه عقد شامل:

نپرداختن نفقه

بدرفتاری غیر قابل تحمل با زوجه

ابتلا به بیماری­های خطرساز برای زن

جنون و دیوانگی

محکومیت به بیش از 5 سال زندان

ترک زندگی به مدت 6 ماه متوالی بدون هیچ­گونه عذر موجه

انجام کارهای مخالف با مصالح خانوادگی زن

اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی

عقیم بودن

ازدواج مجدد بدون رضایت زن

مفقودالاثر شدن به مدت 6 ماه

محکومیت قطعی مرد به ارتکاب جرم و اجرای مجازات­هایی نظیر حد

 

طلاق به دلیل اعتیاد زوج

اعتیاد به گل و حشیش چه تاثیری بر روند طلاق از جانب زوجه دارد؟

بر اساس بند 2 تبصره ماده 1130 قانون مدنی؛ زوجه می­تواند با اثبات اعتیاد زوج به مشروبات الکلی و مواد مخدر دادخواست طلاق خود را علی­رغم مخالفت مرد به دادگاه تسلیم نماید. البته تحت شرایط خاصی!

جالب و در عین حال لازم است بدانید که زوجه صرفا با اثبات اعتیاد شوهرش نمی تواند طلاق بگیرد. دادخواست طلاق از جانب زوجه زمانی مورد قبول دادگاه واقع می شود که این مرجع صالح تشخیص دهد اعتیاد مرد مضر بوده و باعث ایجاد اختلال در زندگی زناشویی او و همسرش شده است. در صورتی که پزشک معالج تشخیص دهد که ترک اعتیاد برای مرد الزامی است و او از این کار سر باز بزند و یا این که ترک کرده و مجددا اقدام به مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی نماید، طلاق از جانب زوجه قابل انجام است. در چنین شرایطی زن می­تواند به استناد عسر و حرج ایجاد شده وکیل طلاق باشد.

گفتنی است که نوع اعتیاد زوج و پیشرفت آن تاثیر به سزایی در موفقیت یا عدم موفقیت دادخواست طلاق از سوی زوجه دارد. تاثیر اعتیاد به گل و حشیش در طلاق از سوی زوجه بسیار زیاد است.

چگونگی اثبات اعتیاد زوج به گل و حشیش

مسلما دادگاه پس از دادخواست طلاق از سوی زوجه مبنی بر اعتیاد زوج به گل و حشیش و از طریق عسر و حرج اقدام به اثبات اعتیاد زوج می نماید. برای اثبات اعتیاد زوج به گل و حشیش دادگاه رسیدگی کننده به پرونده مرد را جهت انجام آزمایشات لازم به پزشکی قانونی معرفی می نماید. حتما شما هم با ما هم نظر هستید که معتادان با ترفندهایی که بلدند به سادگی می­توانند مانع از مثبت شدن نتیجه این تست شوند! قُضات محترم نیز به خوبی از این موضوع آگاه بوده و تنها به نتیجه تست اعتیاد اکتفا نمی کنند.

شهادت شهود مبنی بر اعتیاد زوج روشی است که با هدف اثبات اعتیاد از جانب قاضی پرونده مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش قاضی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل زندگی زوج دستور صادر می­نماید که وضعیت اعتیاد وی را مورد تحقیق قرار دهند. سوابق بستری در کمپ ترک اعتیاد و سوابق زندان برای جرایم مربوط به مواد مخدر از دیگر روش­های اثبات اعتیاد زوج به مواد مخدر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهره مند شوید.

 

ارتباط در واتس اپ

وکیل طلاق کاربلد کیست؟

همان طور که در جریان هستید، طلاق به یکی از شایع ترین مسائل جامعه امروز تبدیل شده است. گاهی این پدیده ناهنجار که به دلایل متعدد و متنوعی رخ می دهد، تنها درمان قطعی راهگشا است. شاید به آن دسته از افرادی تعلق دارید که تصور می­کنید طلاق گرفتن پروسه دشواری ندارد؟ آیا فکر می کنید فرد به تنهایی از عهده انجام این کار بر می آید؟ اگر چنین است، باید خدمتتان عارض شویم که اشتباه می کنید. حضور یک وکیل طلاق کاربلد می تواند فرد را از ورود به مسیرهای نادرست نجات دهد. از همین رو بسیاری از افراد به دنبال یک وکیل طلاق کاردان هستند تا پرونده خود را با خیال راحت به آن ها سپرده و شاهد پیشرفت روند کار باشند.

وکیل طلاق فردی است که به مراحل طلاق، انواع طلاق، مراحل دادرسی و... تسلط کامل دارد و از همین رو می تواند پروسه طلاق را تا حد قابل توجهی سرعت ببخشد. دادخواست طلاق از سوی زوجه یکی از پیچیده ترین انواع طلاق است که پیروزی در آن نیازمند حضور یک وکیل مجرب است. وکیل طلاق کاربلد سراغ ندارید؟! از موسسه حقوقی وکلای تلفنی کمک بگیرید! برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکلای تلفنی استفاده کنید.

هزینه نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه به خاطر اعتیاد زوج

هزینه نگارش دادخواست طلاق از سوی زوجه به خاطر اعتیاد زوج یکی از هزینه هایی است که زوجه باید بپردازد. در چنین پرونده ای زن هنگامی که می خواهد برای طرح دعوا به دادگاه مراجعه نماید، باید دادخواست خود را با در نظر گرفتن نکات و رعایت تشریفاتی خاص نوشته و آن را تقدیم دادگاه نماید. هزینه نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه به خاطر اعتیاد زوج با توجه به مسائل مختلف متفاوت است. اگر مایل به نوشتن دادخواستی همه چیز تمام با صرف هزینه ای ایده آل هستید، این موضوع را با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در میان بگذارید!

 

محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه 
مشاوره حقوقی طلاق به علت فساد اخلاقی
مشاوره حقوقی طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

مرندی

من مرندی معلم ادبیات پایه هفتم در مدرسه‌ای دخترانه در منطقه تهرانپارس هستم و در تمام این سال‌ها شاگردانی داشتم با قصه‌های تلخ و شیرین اما داستان غزاله یکی از آن‌هایی است که برای همیشه در ذهنم ماند صبحی که برای اولین بار وارد کلاس شد دختری بود با چهره‌ای رنگ‌پریده و نگاهی که مدام به در خیره می‌ماند صدایش آرام و کوتاه بود و وقتی خواستم از او بخواهم شعری از حافظ بخواند دستانش لرزید بعدها فهمیدم پدرش معتاد به گل و حشیش بوده و سال‌ها صدای فریادهای شبانه و بوی آزاردهنده آن مواد در خانه‌شان پیچیده بود خانه‌ای که باید امن‌ترین جا برای یک کودک باشد اما برای او تبدیل شده بود به کابوسی مداوم از سکوت‌های وحشتناک مادرش که هر روز مثل سایه‌ای با خود حمل می‌کرد زنی که بی‌ادعا فقط می‌خواست فرزندش را از آن مهلکه نجات دهد روزی بعد از مدرسه مادرش را دیدم که آمده بود تا درباره وضعیت درسی غزاله صحبت کند زنی آرام اما درهم‌شکسته بود گفت که تصمیم گرفته با کمک مشاوره حقوقی که از یک وکیل پایه یک دادگستری در تهران گرفته راه طلاق را پیش بگیرد گفت که آن وکیل باسواد برایش توضیح داده که اعتیاد شوهرش نه‌تنها سلامت روان او بلکه آینده دخترش را هم تهدید می‌کند و می‌شود با استفاده از مدارک پزشکی و شهادت مدرسه این موضوع را اثبات کرد گفت که آن وکیل با تجربه به او گفته نحله هم می‌تواند بگیرد چون سال‌ها بار زندگی را بی‌صدا کشیده بود و حالا وقتش رسیده که قانون در کنارش باشد با شنیدن این حرف‌ها احساسی بین غم و تحسین در وجودم نشست غم برای سال‌های ازدست‌رفته غزاله و تحسین برای مادری که تصمیم گرفته بود از دل تاریکی راهی به سوی نور پیدا کند چند ماه بعد از آن روز روند غزاله تغییر کرد کم‌کم صدایش رسا شد و شعرها را با حسی عمیق می‌خواند یکی از روزها شعری سرود درباره خانه‌ای پر از گل و بدون دود درباره مادری که لبخند می‌زد و دختری که دوباره خواب می‌دید خانه‌ای که از نو ساخته شده بود بدون ترس بدون فریاد آن روز فهمیدم طلاق همیشه پایان نیست گاهی آغازی است برای زندگی دوباره برای احیای روحی که سال‌ها زیر خروارها درد خاموش مانده بود حالا غزاله نه‌تنها شاگرد اول کلاس ادبیات است بلکه مسئول کتابخانه مدرسه شده و به بچه‌ها کتاب‌های شعر پیشنهاد می‌دهد می‌گوید وقتی خونه‌شون رو ترک کردن اولش خیلی سخت بود ولی وقتی وکیل تهران مادرش گفت که رأی دادگاه صادر شده و دیگه نیازی نیست نگران برگشتن پدرش باشن اولین شب رو راحت خوابیده و از اون شب به بعد هر روز یه تیکه از وجودش برگشته مادرش می‌گفت اون وکیل نه فقط یه مدافع قانونی بلکه یه همراه واقعی بوده حتی بعدها غزاله گفت وکیل مازندران هم هستن که به خانواده‌هایی با مشکلات مشابه در شمال کشور کمک می‌کنن و مامانش شماره چندتاشونو به دوستاش داده چون باور داره وکالت فقط یه شغل نیست یه نجاته از دل درد من به عنوان معلم ادبیات باور دارم کلمات اگر در جای درست استفاده شن می‌تونن زندگی رو عوض کنن همان‌طور که مشاوره حقوقی درست و وکیل باسواد می‌تونه مسیر زنانی مثل مادر غزاله رو از تباهی به امید برسونه من امروز وقتی غزاله رو می‌بینم که با لبخند در راهروها راه میره و به بچه‌های کوچکتر شعر یاد می‌ده می‌دونم این پیروزی نتیجه انتخاب‌های درست بوده انتخاب مشاوره انتخاب وکیل و انتخاب دوباره زندگی


فخاری

من نسرین فخاری هستم مددکار اجتماعی دبستانی در منطقه تهرانپارس و در این سال‌ها کودکان زیادی از طبقات مختلف دیدم اما غزاله یکی از اون بچه‌هایی بود که از همون روز اول نگاهش با بقیه فرق داشت دختری با چشم‌های همیشه نگران که حتی وقتی نقاشی می‌کشید همیشه گوشه‌ای از کاغذش سیاه بود وقتی بقیه بچه‌ها آفتاب و خونه می‌کشیدن اون یه گوشه با مداد سیاه یه چیزی می‌کشید که خودش می‌گفت دود بعضی روزها با لباس‌های نامرتب می‌اومد بعضی وقت‌ها با بوی سیگار و چیزهایی که من خوب می‌شناختمشون چون سال‌ها با بچه‌های خانواده‌های درگیر اعتیاد سر و کار داشتم وقتی با مادرش صحبت کردم فهمیدم همسرش گل و حشیش مصرف می‌کنه و نه‌تنها خودش داغون شده بلکه امنیت روحی بچه رو هم از بین برده فریبا خانم زنی بود نجیب و مظلوم که می‌گفت سال‌ها تحمل کرده فقط برای اینکه غزاله پدر داشته باشه ولی حالا دیگه نمی‌تونه ادامه بده من بارها به والدین مشابه مشاوره داده بودم اما این بار فرق داشت چون این زن به تنهایی تصمیم گرفته بود که برای آینده دخترش بجنگه با راهنمایی یکی از دوستانش با یه وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس گرفته بود و بعد از چند جلسه مشاوره حقوقی جدی تصمیم به طرح دعوای طلاق و مطالبه نحله گرفت و من به چشم خودم دیدم که چطور این تصمیم زندگی دخترشو نجات داد اون وکیل باسواد نه‌تنها کمک کرد که مراحل قانونی درست و بدون حاشیه پیش بره بلکه از طریق اسناد پزشکی و گواهی مدرسه و صحبت‌های من به عنوان مددکار اجتماعی توانست به قاضی نشان دهد که این محیط برای رشد کودک مناسب نیست جلسات دادگاه برای فریبا خانم سخت بود اما با همراهی وکیل با تجربه‌ای که مدام وضعیت روحی غزاله را هم در دفاعیه‌ها لحاظ می‌کرد توانست به موفقیت برسد حالا غزاله با حال بهتری به مدرسه می‌آید خنده‌اش برگشته و دیگر از بوی بد نمی‌گوید و حتی نقاشی‌هایش پر از رنگ شده و وقتی ازش می‌پرسم چرا انقدر خوشحالی می‌گه مامانم گفت دیگه قراره خونه‌مون همیشه خوشبو باشه به عنوان مددکار اجتماعی تأکید می‌کنم که اعتیاد به گل و حشیش در ظاهر بی‌خطر و حتی به غلط عادی‌سازی شده اما در عمل می‌تواند بنیان خانواده‌ها را از درون تهی کند و از همه مهم‌تر کودکان را از امنیت روانی و ثبات محروم سازد یکی از مهم‌ترین ابزارهای حمایتی در این زمینه شناخت قانون و استفاده صحیح از آن است و برای این کار باید از وکیل پایه یک دادگستری کمک گرفت کسی که نه‌تنها مسلط به بندهای قانونی باشد بلکه نسبت به مسائل انسانی و اجتماعی نیز حساسیت داشته باشد من بارها دیده‌ام که وکلای بی‌تجربه فقط دنبال صدور حکم‌اند ولی وکیل با تجربه‌ای که همراه این پرونده بود دقیقاً می‌دانست چطور از گزارش مدرسه صحبت‌های کودک و مستندات پزشکی برای اثبات عسر و حرج استفاده کند و در نهایت کمک کرد تا دادگاه با پذیرش درخواست طلاق و صدور حکم نحله گامی در جهت حمایت از زن و کودک بردارد حالا مادر غزاله می‌گوید هر زنی که در شرایط من باشد باید بداند که مشاوره حقوقی درست و به‌موقع می‌تواند زندگی‌اش را نجات دهد و من به همه مادران دیگری که در مدرسه با آن‌ها کار می‌کنم توصیه می‌کنم اگر با چنین شرایطی روبه‌رو هستند ابتدا به سراغ یک وکیل باسواد و با تجربه بروند چه در تهران چه در سایر شهرها مثل وکیل مازندران که بعدها با همکاری همان وکیل پرونده غزاله به چندین خانواده دیگر معرفی شد تا آن‌ها نیز بتوانند از چرخه آسیب رهایی یابند غزاله حالا دوباره زندگی می‌کند و این یعنی عدالت به شرط دانایی


فخاری

من نسرین فخاری هستم مددکار اجتماعی دبستانی در منطقه تهرانپارس و در این سال‌ها کودکان زیادی از طبقات مختلف دیدم اما غزاله یکی از اون بچه‌هایی بود که از همون روز اول نگاهش با بقیه فرق داشت دختری با چشم‌های همیشه نگران که حتی وقتی نقاشی می‌کشید همیشه گوشه‌ای از کاغذش سیاه بود وقتی بقیه بچه‌ها آفتاب و خونه می‌کشیدن اون یه گوشه با مداد سیاه یه چیزی می‌کشید که خودش می‌گفت دود بعضی روزها با لباس‌های نامرتب می‌اومد بعضی وقت‌ها با بوی سیگار و چیزهایی که من خوب می‌شناختمشون چون سال‌ها با بچه‌های خانواده‌های درگیر اعتیاد سر و کار داشتم وقتی با مادرش صحبت کردم فهمیدم همسرش گل و حشیش مصرف می‌کنه و نه‌تنها خودش داغون شده بلکه امنیت روحی بچه رو هم از بین برده فریبا خانم زنی بود نجیب و مظلوم که می‌گفت سال‌ها تحمل کرده فقط برای اینکه غزاله پدر داشته باشه ولی حالا دیگه نمی‌تونه ادامه بده من بارها به والدین مشابه مشاوره داده بودم اما این بار فرق داشت چون این زن به تنهایی تصمیم گرفته بود که برای آینده دخترش بجنگه با راهنمایی یکی از دوستانش با یه وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس گرفته بود و بعد از چند جلسه مشاوره حقوقی جدی تصمیم به طرح دعوای طلاق و مطالبه نحله گرفت و من به چشم خودم دیدم که چطور این تصمیم زندگی دخترشو نجات داد اون وکیل باسواد نه‌تنها کمک کرد که مراحل قانونی درست و بدون حاشیه پیش بره بلکه از طریق اسناد پزشکی و گواهی مدرسه و صحبت‌های من به عنوان مددکار اجتماعی توانست به قاضی نشان دهد که این محیط برای رشد کودک مناسب نیست جلسات دادگاه برای فریبا خانم سخت بود اما با همراهی وکیل با تجربه‌ای که مدام وضعیت روحی غزاله را هم در دفاعیه‌ها لحاظ می‌کرد توانست به موفقیت برسد حالا غزاله با حال بهتری به مدرسه می‌آید خنده‌اش برگشته و دیگر از بوی بد نمی‌گوید و حتی نقاشی‌هایش پر از رنگ شده و وقتی ازش می‌پرسم چرا انقدر خوشحالی می‌گه مامانم گفت دیگه قراره خونه‌مون همیشه خوشبو باشه به عنوان مددکار اجتماعی تأکید می‌کنم که اعتیاد به گل و حشیش در ظاهر بی‌خطر و حتی به غلط عادی‌سازی شده اما در عمل می‌تواند بنیان خانواده‌ها را از درون تهی کند و از همه مهم‌تر کودکان را از امنیت روانی و ثبات محروم سازد یکی از مهم‌ترین ابزارهای حمایتی در این زمینه شناخت قانون و استفاده صحیح از آن است و برای این کار باید از وکیل پایه یک دادگستری کمک گرفت کسی که نه‌تنها مسلط به بندهای قانونی باشد بلکه نسبت به مسائل انسانی و اجتماعی نیز حساسیت داشته باشد من بارها دیده‌ام که وکلای بی‌تجربه فقط دنبال صدور حکم‌اند ولی وکیل با تجربه‌ای که همراه این پرونده بود دقیقاً می‌دانست چطور از گزارش مدرسه صحبت‌های کودک و مستندات پزشکی برای اثبات عسر و حرج استفاده کند و در نهایت کمک کرد تا دادگاه با پذیرش درخواست طلاق و صدور حکم نحله گامی در جهت حمایت از زن و کودک بردارد حالا مادر غزاله می‌گوید هر زنی که در شرایط من باشد باید بداند که مشاوره حقوقی درست و به‌موقع می‌تواند زندگی‌اش را نجات دهد و من به همه مادران دیگری که در مدرسه با آن‌ها کار می‌کنم توصیه می‌کنم اگر با چنین شرایطی روبه‌رو هستند ابتدا به سراغ یک وکیل باسواد و با تجربه بروند چه در تهران چه در سایر شهرها مثل وکیل مازندران که بعدها با همکاری همان وکیل پرونده غزاله به چندین خانواده دیگر معرفی شد تا آن‌ها نیز بتوانند از چرخه آسیب رهایی یابند غزاله حالا دوباره زندگی می‌کند و این یعنی عدالت به شرط دانایی


ناصحی

من سعیده ناصحی هستم بیست ساله که توی تهرانپارس زندگی می‌کنم و توی این سال‌ها خیلی خانواده‌ها رو دیدم که با شادی اومدن و با درد رفتن ولی هیچ‌کدومشون مثل خانواده فریبا خانم توی دلم جا نگرفتن یادمه وقتی تازه اومده بودن تهرون یه زن و شوهر جوون بودن با یه دختر کوچولو به اسم غزاله که همیشه لبخند رو لبش بود و با اون صدای نازک سلام می‌کرد فریبا خانم زن آرومی بود همیشه توی حیاط گل می‌کاشت و با بچه‌اش بازی می‌کرد ولی شوهرش مسعود انگار از همون اول یه چیزایی با خودش داشت یه روز بوی تندی از خونه‌شون اومد من فکر کردم شاید چیزی سوخته باشه ولی فریبا خانم وقتی اومد دم در گفت هیچی نیست ولی چشم‌هاش یه جوری بود که معلوم بود دلش آشوبه بعدها فهمیدم اون بو بوی گل و حشیشه و مسعود افتاده توی دام اعتیاد اوایلش فقط چند بار بود ولی بعدش تبدیل شد به هر شب و هر روز و من شاهد بودم که چطوری فریبا خانم شب‌ها با صدای گریه دخترش بیدار می‌شد و صبح زود باز مثل همیشه لبخند می‌زد که کسی چیزی نفهمه ولی من که همسایه‌اش بودم همه چیزو می‌دیدم می‌دیدم که چطور لاغرتر شده می‌دیدم که چطور دیگه گل‌هاشو آب نمی‌ده یه روز اومد پیشم گفت سعیده جون دیگه نمی‌تونم باید ازش جدا شم گفتم حقته ولی باید با عقل بری جلو گفت با یه وکیل پایه یک دادگستری تماس گرفتم از تهران خیلی باسواد بود و آروم باهام صحبت کرد و گفت می‌تونه کمکم کنه وقتی برای مشاوره حقوقی رفت گفت تازه فهمیده چقدر قانون پشتشه گفت اون وکیل باسواد بهم گفت که اگر بتونم ثابت کنم که اعتیاد همسرم به گل و حشیش ادامه‌دار و آسیب‌زاست می‌تونم طلاق بگیرم و حتی می‌تونم نحله بگیرم چون سال‌ها زندگی کرده‌ام بی‌هیچ ادعایی وقتی رأی دادگاه اومد وکیلش که از وکلای معروف تهران بود بهش زنگ زد و گفت تبریک می‌گم حق به حقدار رسید من اشک توی چشم‌های فریبا خانم دیدم نه از غصه از سبک شدنش گفت حالا می‌تونه دخترشو بزرگ کنه بدون ترس از صدای در بدون بوی بد بدون فریاد شبانه دخترش غزاله بعد از اون شب خواب راحت دید و فریبا خانم دوباره گل‌هاشو کاشت حالا اگه کسی ازم بپرسه برای زن‌هایی که شوهرشون معتاد به گل یا حشیشن چه راهی هست می‌گم اول باید مشاوره حقوقی بگیرن بعد باید با یه وکیل با تجربه صحبت کنن و بعدش باید بدونن که قانون اگه درست ازش استفاده شه می‌تونه ناجی باشه من دیدم چطور یه زن بی‌پناه با کمک وکیل تهران تونست حقش رو بگیره و یه زندگی جدید بسازه و حالا می‌گن اون وکیل یه دوست دیگه هم داره به اسم وکیل مازندران که اونم توی پرونده‌های خانوادگی خیلی وارده و به درد می‌خوره و من هر وقت کسی رو ببینم که مشکلی شبیه فریبا خانم داره شماره اون وکیل با تجربه رو بهش می‌دم چون باور دارم که زن‌ها اگر تنها نمونن و درست راهنمایی شن می‌تونن از دل تاریکی عبور کنن من فقط یه همسایه‌ام ولی حالا می‌فهمم چقدر تأثیر دارم وقتی فقط بشنوم وقتی فقط یه فنجون چای بیارم وقتی فقط بگم برو پیش یه وکیل خوب برو از حق خودت دفاع کن چون زن‌هایی مثل فریبا خانم لایق زندگی هستن نه زجر کشیدن و قانون اگه بلد باشی ازش استفاده کنی می‌تونه دوستت باشه نه دشمن وکیل فقط کسی نیست که بری توی دفترش و امضا بزنی گاهی مثل اون خانم وکیل تهران یه ناجیه یه امید تازه‌ست توی دل زنی که دیگه امیدی براش نمونده بود و این یعنی معجزه و من دیدمش با چشم‌های خودم


کلانتری

من فاطمه کلانتری هستم زنی از دیار دامغان مادری که شاید سال‌ها با غرور به تربیت پسرش می‌بالیدم اما حالا با دلی پر از آه و چشمانی پر از پشیمانی باید بگویم که گاهی مادر بودن فقط به مهر نیست به درک حقیقت هم هست پسرم امیرعلی از نوجوانی پسری آرام و سربه‌راه بود اما از وقتی که با دوستان نادرست دمخور شد افتاد در ورطه‌ای که نه من نه پدرش نتوانستیم نجاتش دهیم اول با سیگار بعد با چیزهایی که اسمش را نمی‌دانستیم و بعد فهمیدیم اسمش گل است بوی تلخ حشیش خانه را پر می‌کرد اما او انکار می‌کرد و ما باور می‌کردیم تا اینکه عروس عزیزم نازنین دیگر نتوانست تاب بیاورد و بعد از سال‌ها صبر و تحمل تصمیم به جدایی گرفت آن زمان من ناراحت بودم از او از اینکه چرا خانه‌اش را ترک کرد از اینکه چرا به دادگاه رفت از اینکه چرا درباره پسرم چیزهایی گفت که نمی‌خواستم بشنوم اما بعد که وکیل پایه یک دادگستری که خودش انتخاب کرده بود آمد و مدارک اعتیاد را به من نشان داد و گفت خانم کلانتری پسرتان نیاز به درمان دارد نه انکار آن وقت بود که فهمیدم چقدر کور بودم وکیل باسواد و با تجربه‌ای بود که نگفت نازنین درست می‌گوید یا امیرعلی اما با آرامش گفت که قانون برای اینجاست که اگر کسی آسیب دید بتواند خودش را نجات دهد او از ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی گفت از این که زنی اگر همسرش معتاد باشد می‌تواند از دادگاه طلاق بخواهد و از اینکه نحله حقی است که می‌تواند بخشی از زحمات بی‌چشمداشت نازنین را جبران کند من اولش قبول نداشتم گفتم او خانه‌دار بوده حقوق نمی‌گرفته اما وکیل گفت زندگی فقط به پول نیست نازنین سال‌ها در این خانه غذا پخت بچه بزرگ کرد زخم‌های اعتیاد را تاب آورد اگر چه ساکت بود اما دلش پر از فریاد بود آن روز وقتی مشاوره حقوقی گرفتم از همان دفتر وکیل تهران فهمیدم که قانون گاهی دلسوزتر از ما آدم‌هاست که گاهی نمی‌خواهیم حقیقت را ببینیم حالا که دادگاه رأی به پرداخت نحله داده و من دیگر نازنین را عروسم نمی‌دانم اما دلم روشن است که حقی به او رسید که اگر نمی‌رسید هیچ‌گاه آرام نمی‌گرفت با اینکه پسرم هنوز درگیر درمان است اما باور دارم که آن وکیل با تجربه با آن رفتار نجیبش نه فقط از نازنین دفاع کرد بلکه به ما هم درس داد که باید قبل از قضاوت کمی چشم باز کنیم این روزها به همه می‌گویم اگر در خانواده‌تان مشکلی هست نگویید فقط دعا کنید مشاوره حقوقی بگیرید بگذارید وکیل باسواد راه را نشانتان دهد چون شاید راهی باشد که فقط قانون بلد است حالا اگر کسی بپرسد چرا نحله گرفت می‌گویم چون شایسته‌اش بود چون زن بی‌ادعایی بود که سال‌ها بدون آنکه توقع داشته باشد کنار ما زندگی کرد و ما نفهمیدیم حالا فهمیدم و دیر فهمیدم اما خوشحالم که وکیل تهران این را به موقع فهمید و کمکش کرد برای همه مادران سرزمینم آرزو می‌کنم که هیچ‌وقت مجبور نشوند بین مهر پسر و حق عروس یکی را انتخاب کنند اما اگر مجبور شدند مثل من بی‌انصافی نکنند و حق را به حق بدهند حتی اگر فرزند خودشان خطا کرده باشد و این را فقط یک مادر می‌تواند بفهمد که چقدر سخت است اما شدنی است با دل با فهم با عدالت


مریم یوسف

سلام همسر من ۲ سال است گل مدام مصرف میکنه من میتونم دادخواست طلاق بدم آیا قاضی قبول میکنه


معراج فرجی

اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی میتواند از مصادیق عسر و حرج و از موجبات طلاق و پذیرش آن در محکمه میباشد


سعید ربیعی

باسلام . بطور کلی حین عقد نکاح زوجین شروط دوازده گانه ای که انتهای دفترچه عقدنامه هست را بدون مطالعه و از روی شور و اشتیاق وافر امضا مینمایند ولی باید دانست وه هر کدام از اینها دارای اثار فراوانی بر زندگی مشترک است...از جمله انان اعتیاد شدید و مضر به سلامت خانواده است که بر این اساس است که اگر ااتیاد انقدر شدید باشد که به بنیان خانواده خلل جدی وارد سازد و مرد نیز نسبت به ترک ان اقدام ننماید در این حالت زوجه با اثبات این مهم در دادگاه میتواند حق طلاق را دریافت نماید و اقدام به طلاق نماید. البته اصل بر این است که حق طلاق با مرد است و زن میتواند ان را یا از دادگاه با اثبات موارد عسر و حرج بستاند و یا اینکه شوهر انرا به زن بدهد. سعید ربیعی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی


حسین سیفی

در خصوص موضوع اعتیاد زوج آنچه مورد توجه قرار دارد این است که به صرف اعتیاد به هر یک از مواد مخدر حق طلاقی برای زن ایجاد نمی‌گردد بلکه اولین مولفه آن مضر به اساس زندگی و اخلال اساسی ایجاد کرده باشد و از سویی همین امر نیز به تنهایی کافی نیست بلکه بدوا بایستی الزام زوج به ترک اعتیاد ممکن نباشد


علیرضا

متاسفانه بحث طلاق و اعتیاد و مشکلات مربوط به آن در جامعه زیاد است و بسیاری از اتفلقاتی که درون خانواده ها اتفاق میفتد بدون آگاهی های لازم قانونی پیش میرود و چه بسا که نه تنها مشکل حل نمیشود بلکه میتواند زمینه ساز مشکلات لاینخل بعدی شود در این موارد یکی از اقدامات موثر کمک گرفتن از مشاورین حقوقی است که ابتدای امر میتواند حدود قانونی را برای طرفین به خصوص زوجه روشن کند و بحث استناد به اعتیاد برای اثبات عسر و حرج را برای زوجه روشن کند


Mohamad sheykhi

مستند به بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد. بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی: « اعتیاد شوهر به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. ‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجدداً به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.» اما اگر زوج شروط چاپی سند ازدواج به خصوص شرط شماره ۷ را امضاء کرده باشد کار برای زوجه راحت تر است به این صورت که در شرط مذکور آمده است: “ابتلای زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه بر اساس زندگی خانوادگی خلل آور و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد.” طلاق به دلیل اعتیاد و اثبات آن همانطور که مشخص است صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث به استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند تا رای دادگاه به طلاق به دلیل اعتیاد صادر شود.اما خوشبختانه در این شرط موضوع اعتیاد مشخص نشده است بنابراین ظاهر عبارت دلالت دارد بر هر نوع اعتیادی – به شرط اثبات آن – مثل مواد مخدر یا مشروبات الکلی، بازی های کامپیوتری، شبکه های اجتماعی و غیره … ولی نکته مشترک همه این اعتیاد ها مضر بودن آن ها برای زندگی زناشویی و ایجاد دشواری برای زوجه است. برای اثبات اعتیاد زوج مرسوم است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند اما متاسفانه با ترفندهای معتادین به مواد مخدر می توانند از مثبت بودن تست اعتیاد رهایی پیدا کنند که البته همه این ها را قضات محترم می دانند. لذا به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند. بسیار اتفاق می افتد که نزدیکان شخص معتاد وی را به مراکز اعتیاد یا کمپ های مربوطه می فرستند و سوابق آن ها در این مراکز ثبت می شود، در این موارد با تقاضای زوجه از دادگاه، از مراکز مذکور استعلام به عمل می آید.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، یکی از بلاهای خانمان سوز در زندگی فردی و اجتماعی هر فرد که بسیاری از خانواده های را درگیر خود نموده و افراد زیادی را به کام تباهی می کشاند مبحث مربوط به اعتیاد است . اعتیاد در هر وجه آن بسیار دردناک بوده و افراد زیادی را می بینیم که در زندگی خود به این علت به بنبست رسیده و در دوراهی جدایی قرار می گیرند . اعتیاد افراد بیش از همه اراده ایشان را هدف قرار می گیرد و فرد معتاد به خاطر چند دقیقه زودر رسیدن به مواد مخدر حاضر است از عزیزترین کسان خود نیز بگذرد و آنها را زیر پا قرار دهد لذا باید دانست که تا زمانی که این درد درمان اساسی نشود امکان بازگشت به زندگی عادی وجود ندارد ، از طرفی پروسه طلاق همیشه پیچیدگی های خاص خود را داشته و باید با یک کفش آهنین پله های دادگاه را از بالا به پایین طی نماییم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم . در بسیاری از موارد نیز می بینیم که بعد از مدت ها دوندگی نتوانسته ایم به آن چیزی که می خواهیم دست پیدا کنیم لذا در این بین بهترین راهکار استفاده از وکلای دلسوز موسسه می باشد که با دانستن راه و چاه و پیچ و خم های ممکن بهترین مسیر میانبر را به ما نشان می دهند تا بتوانیم ضمن نجات از این منجلاب گرفتار شده تمامی حقوق و مزایای خود را استیفا نمائیم.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام حق طلاق در قانون اساسی از اختیارات مرد است. از همین رو شروع پروسه طلاق از سوی زن کاری پیچیده و در عین حال مشروط به مواردی است که قانون تعیین نموده است. این پروسه زمانی دشوارتر و زمان­بر می­شود که زن دادخواست طلاق داده و مرد اقدام به مخالفت با دادخواست وی نماید. بدون شک سپردن کارهای طلاق به وکیلی که چندان مجرب نیست، می­تواند به اصطلاح قوز بالای قوز شده و وضع را از آنچه که هست، بدتر کند. حال این سوال مطرح می­شود که قانون در چه شرایطی به زن اجازه می­دهد که آغازگر پروسه طلاق باشد؟ در اختیار داشتن حق طلاق از همسر اثبات یکی از موانع عسر و حرج اثبات یکی از شروط 12 گانه عقد شامل: نپرداختن نفقه بدرفتاری غیر قابل تحمل با زوجه ابتلا به بیماری­های خطرساز برای زن جنون و دیوانگی محکومیت به بیش از 5 سال زندان ترک زندگی به مدت 6 ماه متوالی بدون هیچ­گونه عذر موجه انجام کارهای مخالف با مصالح خانوادگی زن اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی


فاطمه موسوی نژاد

صرف اعتیاد مرد نمی تواند برای زن دستمایه ای برای طلاق به علت اعتیاد به مواد مخدر شود . بر اساس آنچه در بند هفتم شروط دوازده گانه ی ضمن عقد ازدواج ذکر شده «چنانچه زوج مبتلا به اعتیاد مضری اثبات شده ای باشد که دادگاه آن را مخل آسایش زندگی مشترک تشخیص داده و دشواری ادامه ی زندگی برای زوجه در این وضعیت محرز باشد زن به استناد عسر و حرج ایجاد شده می تواند طلاق بگیرد » حال اینکه چه سطحی از دشواری و آسیب ناشی از اعتیاد از نظر دادگاه مخل آسایش تلقی شده ، چه عمقی از آسیب ها و خلاهای روحی ناشی از این بیماری و یا چند بار تلاش بی نتیجه برای ترک دادن اعتیاد مرد از مصادیق عسر و حرج خواهد ؛ همه مواردی است که قانون نسبت به آن ها ساکت است.


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از همسر بابت تهدید و ضرب و جرح

خشونت خانگی، هرچند پنهان، یکی از شایع ترین و پیچیده ترین مشکلات اجتماعی در ایران

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت