مشاوره برای ثبت موسسه

مشاوره برای ثبت موسسه

مشاوره برای ثبت موسسه

موسسه در اصل شخصیت حقوقی است که به دلیل نداشتن فعالیت تجاری و به اصطلاح غیر تجاری بودن، از شرکت ها متمایز می‌شود. همین تفاوت میان شرکت و موسسه باعث شده تا ثبت شرکت، فرایند و مراحلی متفاوت داشته و نیازمند ارائه مدارکی متفاوت، باشد. اما آنچه محرز است این که تمامی موسسات نیز برای فعالیت به صورت رسمی و قانونی، باید مانند شرکت ها به ثبت برسند.

ما در مقاله‌ای جداگانه درباره ثبت شرکت، مراحل و مدارک و هزینه های آن صحبت کرده ایم. در این مقاله هم قصد داریم درباره نحوه به ثبت رساندن موسسات و مباحث حقوقی پیرامون آن صحبت کنیم. پس اگر به فکر این هستید که موسسه به ثبت برسانید، ولی از مراحل و مدارک و هزینه های آن بی اطلاعید، توصیه می‌کنم با موسسه حقوقی وکلای تلفنی همراه باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

مدارک لازم برای ثبت موسسه

ثبت نام در هر جایی و همچنین به ثبت رساندن هر چیزی، نیازمند ارائه مدارک است. در نتیجه این کاملا واضح است که ثبت موسسات نیز که جزو امور مهم محسوب می‌شود، مستلزم جمع‌آوری مدارک و بارگذاری آن ها در سامانه باشد.

باتوجه به این که جمع‌آوری مدارک لازم برای ثبت موسسه جزو اولین کارها و اقداماتی است که می‌بایست انجام شود، ما در همین ابتدای راه به این موضوع می‌پردازیم.

مدارکی که جهت ثبت موسسات انتفاعی و غیر انتفاعی به آن ها احتیاج خواهید داشت عبارتند از؛

  • تقاضانامه ثبت موسسه در سامانه ثبت شرکت ها + دو نسخه کپی از آن
  • اساسنامه موسسه + دو نسخه کپی از آن
  • صورت جلسه تنظیم شده در مجمع موسسین + دو نسخه کپی از آن
  • مدارک هویتی تمامی اعضا
  • صورت جلسه هیئت امنا یا هیئت مدیره
  • اقرارنامه مدیران
  • مجوز اخذ شده (در صورت نیاز)

مراحل ثبت موسسه

حالا که متوجه شدید برای ثبت موسسه به چه مدارکی احتیاج دارید، نوبت به بررسی و ذکر مراحل ثبت موسسه می‌رسد. توجه داشته باشید که شما درست مثل متقاضیان ثبت شرکت، باید وارد سامانه جامع ثبت شرکت ها شوید.

در ادامه به صورت مرحله‌ای نحوه ثبت موسسات در سامانه مذکور را بیان کرده ایم؛

مرحله اول: وارد کردن آدرس irsherkat.ssaa.ir در مرورگر کروم جهت ورود به سامانه جامع ثبت شرکت ها.

مرحله دوم: آبی کردن تیک گزینه "پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی"

مرحله سوم: انتخاب گزینه ثبت موسسه غیر تجاری، در منوی کشویی و کلیک بر روی گزینه ادامه

مرحله چهارم: وارد کردن اطلاعات خواسته شده در فیلدهای مربوطه

مرحله پنجم: وارد کردن اطلاعات متقاضی

 

 

ثبت موسسه

 

مرحله ششم: وارد کردن اسامی پیشنهادی برای موسسه

مرحله هفتم: انتخاب گروه و زیر گروه ها

مرحله هشتم: وارد کردن اطلاعات مربوط به دارایی

مرحله نهم: وارد کردن اطلاعات مربوط به اعضای هیئت مدیره

مرحله دهم: مشخص کردن روزنامه کثیرالانتشار جهت انتشار آگهی ثبت موسسه

مرحله یازدهم: تنظیم اساسنامه و دریافت آن

مرحله دوازدهم: تایید صورت جلسه مجمع عمومی

مرحله سیزدهم: تایید متن اظهارنامه موسسه که بر اساس اطلاعات وارد شده در مراحل قبل تنظیم شده

پس از طی همه این مراحل، رسید تایید پذیرش تقاضای شما نمایش داده خواهد شد. حالا باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، جهت تکمیل فرایند ثبت موسسه به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید.

        

 

تشکیل پرونده دارایی
انحلال شرکت یا موسسه
خدمات ثبت شرکت
ثبت موسسه
درباره ما 

 

هزینه ثبت موسسه

قطعا می‌دانید که ثبت موسسات نیز مانند ثبت شرکت ها، نیازمند پرداخت هزینه است. بنابراین شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که هزینه ثبت شرکت چقدر است؟!

نکته مهم این که هزینه ثبت موسسات متشکل از یک سری هزینه های جانبی می‌باشد. از همین رو باید بگویم که این هزینه، مبلغ ثابتی ندارد. چرا که شما برای اخذ مجوز و مدرک مورد نیاز از هر ارگان، می‌بایست هزینه جداگانه بپردازید که از قضا این هزینه ها هم هر ساله افزایش می‌یابند!

در مجموع لیست هزینه های ثبت موسسه به شرح زیر است؛

  • هزینه مربوط به دریافت گواهی سوء پیشینه
  • هزینه مربوط به تعیین نام برای موسسه
  • هزینه مربوط به حق الثبت موسسه در سامانه جامع ثبت شرکت ها
  • هزینه پست برای پست کردن مدارک به اداره ثبت شرکت ها
  • هزینه چاپ آگهی در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار

 

مشاوره حقوقی ثبت موسسه در وکلای تلفنی

باتوجه به حساسیت بالای ثبت موسسه در سامانه جامع ثبت شرکت ها و دریافت تاییدیه نهایی از این سامانه، بیشتر افراد ترجیح می‌دهند انجام آن و گاها حتی طی باقی مراحل را به کسانی که در این حیطه تجربه و تخصص دارند، بسپارند. زیرا در این صورت اطمینان خواهند داشت که همه مراحل به درستی طی شده و بنابراین مجوز مورد نظر، در کوتاه‌ترین زمان صادر خواهد شد.

شما هم می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی ثبت موسسه، با وکلای متخصص و مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی مشورت کنید. یا حتی در صورت نداشتن فرصت کافی یا هر دلیل دیگری، می‌توانید به ایشان وکالت بدهید تا امور مربوط به ثبت را انجام دهند.

 

 

وکیل برای ثبت موسسه

 

برای مشورت و صحبت با وکلای موسسه حقوقی وکلای تلفنی و بهره‌مندی از خدمات مشاوره حقوقی ثبت موسسات این موسسه، کافیست مشاوره حقوقی تلفنی را خریداری نمایید. البته برای پرسیدن سوالات خود در این زمینه، می‌توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان هم استفاده کنید. قطعا در هر صورت وکلای ما به کامل‌ترین شکل ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

عواقب ثبت موسسه بدون حضور وکیل

حتما این ضرب المثل را شنیده اید که می‌گوید کار را به کاردان بسپارید! نمی‌دانم قبلا و در سایر کارها و امور به آن عمل کرده اید یا نه اما توصیه می‌کنم اینجا و در ثبت موسسه حتما به آن عمل کنید. البته به نظر من نه فقط ثبت موسسات بلکه تمام کارها و امور حقوقی را باید به وکیل سپرد. چرا که او سال ها در این رشته تحصیل کرده و سال ها تجربه دارد. بنابراین مسلم است که بهتر از افراد عادی، بر تمام امور واقف بوده و در نتیجه سریع‌تر و صحیح‌تر همه مراحل را طی خواهد کرد.


سوالات متداول

نظرات

محمد

راستش تا قبل از اینکه با تبلیغ موسسه شما آشنا بشم با چند موسسه ثبت شرکت تلفنی و حضوری صحبت کرده بودم اما هیچ کدام از مشاوران توضیحات کامل و کافی به نحوی که برای شخص من روشن و مفهوم باشد ارائه ندادند از کلیه پرسنل خوب وکیل تلفنی ممنونم


Mohammad sheykhi

مدارکی که جهت ثبت موسسات انتفاعی و غیر انتفاعی به آن ها احتیاج خواهید داشت عبارتند از؛ تقاضانامه ثبت موسسه در سامانه ثبت شرکت ها + دو نسخه کپی از آن اساسنامه موسسه + دو نسخه کپی از آن صورت جلسه تنظیم شده در مجمع موسسین + دو نسخه کپی از آن مدارک هویتی تمامی اعضا صورت جلسه هیئت امنا یا هیئت مدیره اقرارنامه مدیران مجوز اخذ شده (در صورت نیاز)


وحید قلی پور عباسی

موسسات، از جمله تشکیلاتی می باشند که دارای شخصیت حقوقی بوده و به دو دسته موسسات انتفاعی و غیر انتفاعی، تقسیم می گردند. در موسسه انتفاعی، بر خلاف موسسه غیر انتفاعی، هدف، کسب سود و تقسیم آن، میان موسسین می باشد؛ با این حال، موسسات، باید، برای انجام امور غیر تجاری تشکیل شوند و این امر، از جمله وجوه تمایز شرکت تجاری و موسسه است. اما، با وجود تفاوت هایی که شرکت تجاری و موسسه دارند، همانگونه که ثبت شرکت تجاری، نیازمند داشتن شرایط، مدارک و پرداخت هزینه است، ثبت موسسه نیز مستثنی نبوده و متقاضی ثبت موسسه، باید، دارای شرایط مخصوص انجام این امر باشد. در غیر این صورت، امکان تاسیس موسسه به صورت قانونی، وجود نخواهد داشت و چنانچه موسسه، راه اندازی گردد، از اعتبار قانونی، برخوردار، نخواهد بود.


آزاده

اشخاصی که قصد به ثبت رساندن شرکتی را دارند باید توجه داشته باشند که پیش از به ثبت رسیدن یک شرکت، باید مراحل زیادی سپری شود. ولی بیشتر مدیران به رویه اداری آن زیاد آشنا نمی باشند و در اغلب موارد ثبت شرکت دچار تعویق می شوند که دچار ضرر و زیان می شوند. ولی درصورتی که شرکت ها با مشاور ثبتی شرکت مشورت نمایند، در طی این مراحل دچار هیچ گونه مشکلی نشده و ایشان می تواند مراحل اداری این کار را به خوبی انجام دهد.


بشیر علی پاریاد

موسسه حقوقی شخصیتی است حقوقی که منحصراَ توسط سه یا چند وکیل دادگستری تحت هر نام و عنوان به منظور انجام وکالت و مشاوره و بطور کلی امور حقوقی،طبق مقررات قانونی ثبت و آیین نامه ی مذکور ثبت و اداره می شود. بنابراین ، اعضاء موسسه باید همواره دارای شرایط ذیل باشند: الف) تمدید مستمر پروانه وکالت ب) نداشتن سابقه محکومیت کیفری و محکومیت انتظامی از درجه 4 به بالا ج) عدم اشتهار به فساد و اعمال منافی با شغل و شئونات وکالت د) نداشتن دفتر وکالت و عضویت در موسسات مشابه دیگر


فاطمه عمادی

باسلام،، فرایند ثبت تاسیس و تغییرات شرکت ها طبق دستورالعمل صادره از طرف سازمان ثبت ، به صورت الکترونیکی انجام می شود و طبق ماده 1 دستورالعمل مذکور، کلیه تقاضاهای مربوط به ثبت تاسیس و تغییرات شرکت ها و موسسات غیرتجاری از طریق درگاه الکترونیکی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آدرس http://ssaa.ir پذیرفته میشود. متقاضی ثبت شرکت ها و موسسات می تواند بدون مراجعه به واحد مربوطه، از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها و موسسات، درخواست پذیرش انواع ثبت تاسیس و تغییرات شرکت ها و موسسات را از طریق درگاه اینترنتی انجام داده، سپس نسبت به ارسال مدارک به آدرس تعیین شده اقدام نماید


امین

موسسه در اصل شخصیت حقوقی است که به دلیل نداشتن فعالیت تجاری و به اصطلاح غیر تجاری بودن، از شرکت ها متمایز می‌شود. همین تفاوت میان شرکت و موسسه باعث شده تا ثبت شرکت، فرایند و مراحلی متفاوت داشته و نیازمند ارائه مدارکی متفاوت، باشد. اما آنچه محرز است این که تمامی موسسات نیز برای فعالیت به صورت رسمی و قانونی، باید مانند شرکت ها به ثبت برسند.


بهنام رحمانی فرد

با سلام حساسیت بالای ثبت موسسه در سامانه جامع ثبت شرکت ها و دریافت تاییدیه نهایی از این سامانه، بیشتر افراد ترجیح می‌دهند انجام آن و گاها حتی طی باقی مراحل را به کسانی که در این حیطه تجربه و تخصص دارند، بسپارند. زیرا در این صورت اطمینان خواهند داشت که همه مراحل به درستی طی شده و بنابراین مجوز مورد نظر، در کوتاه‌ترین زمان صادر خواهد شد. شما هم می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی ثبت موسسه، با وکلای متخصص و مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی مشورت کنید. یا حتی در صورت نداشتن فرصت کافی یا هر دلیل دیگری، می‌توانید به ایشان وکالت بدهید تا امور مربوط به ثبت را انجام دهند


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، بر اساس قانون، موسسات از جمله تشکیلاتی می باشند که دارای شخصیت حقوقی بوده و به دو دسته موسسات انتفاعی و غیر انتفاعی تقسیم می گردند. در موسسه انتفاعی، بر خلاف موسسه غیر انتفاعی، هدف، کسب سود و تقسیم آن میان موسسین می باشد؛ با این حال موسسات باید برای انجام امور غیر تجاری تشکیل شوند و این امر از جمله وجوه تمایز شرکت تجاری و موسسه است اما با وجود تفاوت هایی که شرکت تجاری و موسسه دارند، همانگونه که ثبت شرکت تجاری، نیازمند داشتن شرایط، مدارک و پرداخت هزینه است، ثبت موسسه نیز مستثنی نبوده و متقاضی ثبت موسسه باید دارای شرایط مخصوص انجام این امر باشد. در غیر این صورت امکان تاسیس موسسه به صورت قانونی وجود نخواهد داشت و چنانچه موسسه راه اندازی گردد، از اعتبار قانونی برخوردار نخواهد بود. تجاری نبودن موضوع فعالیت موسسه از جمله شرایط تاسیس موسسه می باشد. مراحل و نحوه ثبت موسسه با مراجعه به سامانه جامع ثبت شرکت ها و انتخاب گزینه تاسیس شخصیت حقوقی و سپس بارگذاری مدارک لازم نظیر اساسنامه و صورت جلسه موسسین است. هزینه برای آگهی در روزنامه رسمی و هزینه تعیین نام از جمله هزینه های لازم برای ثبت موسسه هستند. در صورت عدم اگاهی در هر یک از زمینه های گفته شده کافی است با وکلا و کارشناسان موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل نمائید، موفق باشید.


مهران رمضان پناه

سلام تجاری نبودن موضوع فعالیت موسسه، از جمله شرایط تاسیس موسسه می باشد. مراحل و نحوه ثبت موسسه، با مراجعه به سامانه جامع ثبت شرکت ها و انتخاب گزینه تاسیس شخصیت حقوقی و سپس، بارگذاری مدارک لازم، نظیر اساسنامه و صورت جلسه موسسین است. هزینه برای آگهی در روزنامه رسمی و هزینه تعیین نام، از جمله هزینه های لازم، برای ثبت موسسه هستند.


وحید فراست

مشاوره برای ثبت موسسه توسط وکلای با تجربه در این خصوص صورت می پذیرد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.