مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

شناسنامه اولین مدرک هویتی هر انسانی است بنابراین مقدمات دریافت آن از حساسیت بالایی برخوردار است. بهتر است قبل از هر اقدامی با مشاور حقوقی وکیل تلفنی مشورت کنید تا تمامی راهنمایی های لازم را به شما ارائه کند. دریافت گواهی ولادت در چند قدم، برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 09212242670

گواهی ولادت چه اهمیتی دارد؟

گواهی ولادت برگه ای است که تولد یک نفر را تایید می کند. برای اینکه شناسنامه برای نوزاد متولد شده صادر شود نیاز به گواهی تولد است. در گواهی جنسیت، تولد تاریخ، ساعت، نام پدر، نام مادر و محل تولد درج شده است و ثبت احوال نیز بر اساس همین گواهی اقدام به صدور شناسنامه می نماید. داشتن شناسنامه از حقوق اولیه هر فردی است برای اینکه هر فردی شناسنامه داشته باشد نیاز به گواهی تولد است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گواهی ولادت از کجا بگیرم؟

برای پاسخ به سوال گواهی ولادت از کجا بگیرم پدر یا مادر باید با در دست داشتن مدارک هویتی به بیمارستان محل تولد نوزاد مراجعه و گواهی ولادت دریافت کنند، البته امکان دریافت گواهی تولد به صورت آنلاین نیز فراهم شده است.

چه مدارکی برای دریافت گواهی ولادت لازم است؟

جهت دریافت گواهی ولادت به صورت حضوری باید در ساعات اداری به بیمارستان محل تولد نوزاد مراجعه نمایید و مدارک زیر را به آن ها تحویل دهید.
•    ارائه اصل شناسنامه و کپی آن
•    ارائه اصل کارت ملی و کپی آن
•    ارائه مدارکی مانند گواهی تست غربالگری، شنوایی سنجی و کارت ترخیص مادر
 

گواهی ولادت الکترونیکی کجا بگیرم؟

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی امکان دریافت گواهی ولادت به صورت آنلاین نیز فراهم شده است. لذا دیگر برای پاسخ به این سوال که گواهی ولادت از کجا بگیرم دچار مشکل نمی شوید. مدارک مورد نیاز جهت اخذ گواهی تولد به صورت آنلاین و مزایای آن در ادامه توضیح داده می شود.

چه مدارکی برای دریافت گواهی ولادت الکترونیکی لازم است؟

جهت دریافت گواهی ولادت الکترونیکی، بلافاصله بعد از تولد نوزاد اطلاعات مربوط به ولادت وی در سیستم بیمارستان توسط مسئول مربوطه ثبت می شود. اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت ولادت نوزاد به صورت الکترونیکی شامل: نام و مشخصات پدر و مادر، تاریخ تولد و سایر اطلاعات ضروری می باشد.
 
چه مدارکی برای دریافت گواهی ولادت الکترونیکی لازم است؟


مزایای دریافت گواهی ولادت الکترونیکی چیست؟

الکترونیکی شدن صدور گواهی ولادت نوزاد علاوه بر آسان شدن صدور آن مزایای بسیاری دارد که عبارت است از:
•    کاهش مراجعات حضوری
•    جلوگیری از جعل اطلاعات هویتی
•    سرعت در ارائه خدمات
•    کاهش مصرف کاغذ
نحوه استعلام گواهی ولادت به چه صورت میباشد؟
والدین باید جهت استعلام روند صدور شناسنامه برای نوزاد وارد سامانه ثبت احوال شده و با وارد کردن کد ملی فرآیند صدور را پیگیری نمایند.

نحوه استعلام گواهی ولادت به چه صورت میباشد؟

والدین باید جهت استعلام روند صدور شناسنامه برای نوزاد وارد سامانه ثبت احوال شده و با وارد کردن کد ملی فرآیند صدور را پیگیری نمایند.
اتباع خارجه چگونه گواهی ولادت بگیرند؟ 
در پاسخ به والدینی که از اتباع خارجی هستند و به دنبال پاسخ گواهی ولادت از کجا بگیرم می باشند.  مراحل دریافت گواهی ولادت این افراد به صورت زیر است.
•    دریافت گواهی زایمان از بیمارستان محل تولد نوزاد
•    مراجعه به اداره اتباع و ارائه گواهی زایمان و مدرک اقامتی در صورت وجود. در صورتی که مدرک اقامتی معتبر ندارید شما پس از دریافت مدرک اقامت می توانید گواهی تولد دریافت نمایید البته از ثبت اطلاعات تولد نوزاد خویش در بیمارستان یا مرکز درمانی اطمینان حاصل کنید.
•    در صورت تولد در منزل حضور دو شاهد جهت ادای شهادت نزد مراجع ذیصلاح مانند شورای شهر یا فرمانداری الزامی است.

مدارک لازم برای دریافت گواهی ولادت اتباع خارجه چیست؟

در پاسخ به سوال اتباع خارجی که گواهی ولادت از کجا بگیرم؟ برای صدور گواهی ولادت اتباع خارجی باید گواهی زایمان را از مرکز درمانی یا بیمارستان محل تولد نوزاد دریافت کنند. والدین باید پس از دریافت گواهی نوزاد با در دست داشتن مدارک هویتی به اداره اتباع مراجعه نمایند.

دریافت گواهی ولادت برای نوزادانی که در منزل متولد می شوند

با وجود تسهیل در دسترسی به بیمارستان، هنوز هم مکان هایی هستند که از بیمارستان فاصله دارند و مجبورند که نوزاد را در خانه به دنیا بیاورند. پس از تولد نوزاد در خانه اقدامات زیر جهت صدور شناسنامه الزامی است.
•    اطلاع رسانی به اداره ثبت احوال تا 15 روز از تولد نوزاد و ارائه مدارک لازم مانند شناسنامه والدین، گواهی ماما یا گواهی شاهدان حاضر در زمان تولد
•    آگاه سازی شبکه بهداشت

بدون داشتن گواهی ولادت می توان شناسنامه گرفت؟

گواهی ولادت از کجا بگیرم سوال مهمی است که والدین نوزادانی که خارج از بیمارستان به دنیا می آیند با آن درگیر هستند. اگر نوزاد خارج از بیمارستان یا مراکز درمانی متولد شود گواهی سه شاهد یا تایید ماما جهت صدور گواهی ولادت الزامی است.

 
بدون داشتن گواهی ولادت می توان شناسنامه گرفت؟

چه مدارکی برای گرفتن گواهی ولادت بدون شناسنامه لازم است؟

یکی از مدارک اصلی برای صدور شناسنامه نوزاد ارائه مدارک هویتی والدین است. در صورتی که والدین فاقد شناسنامه باشند، تولد نوزاد آن ها ثبت می شود اما گواهی ولادت برای وی صادر نمی گردد. 

مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

برای دریافت گواهی ولادت ارائه مدارک هویتی و تست هایی که در بیمارستان بر روی نوزاد انجام می گیرد الزامی است. در صورتی که نوزاد شما متولد شده است و مشکلی برای صدور شناسنامه وی وجود دارد، بهترین راهکار استفاده از خدمات مشاوره حقوقی وکیل تلفنی می باشد.

برای دریافت گواهی ولادت به کجا مراجعه کنیم؟

بعد از متولد شدن نوزاد، با در دست داشتن شناسنامه های پدر و مادر نوزاد به همراه یک برگه کپی از هر کدام به بیمارستانی که نوزاد در آن متولد شده مراجعه می کنیم. واحد صدور گواهی بیمارستان نیز با مطابقت دادن شناسنامه والدین و بر اساس برگه تولد که در بلوک زایمان ثبت می شود گواهی ولادت را در فرم های مخصوص ثبت احوال صادر می کند. مشاوره حقوقی با وکیل، شما را در دریافت اطلاعات حقوقی در حوزه ثبت احوال و گواهی تولد کمک خواهد کرد.

مشاوره حقوقی با وکیل اداره ثبت احوال

چه مدارکی برای دریافت گواهی ولادت لازم است؟

برای دریافت گواهی ولادت باید در ساعت اداری به بیمارستان محل تولد نوزاد مراجعه و کارت ملی پدر و شناسنامه پدر و مادر را به همراه کدپستی ارائه داد. کارت مراقبت نوزاد، کارت ترخیص نوزاد، گواهی انجام تست غربالگری، گواهی شنوایی سنجی و کارت ترخیص مادر از جمله مواردی است که باید به واحد صدور گواهی تحویل داده شود. گواهی تولد در بیمارستان صادر می شود و والدین به مدت 15 روز فرصت دارند جهت دریافت شناسنامه به مرکز ثبت احوال مراجعه کنند.

همچنین برای اخذ شناسنامه برای نوزاد مدارکی همچون شناسنامه والدین، گواهی ولادت و فیش بانکی لازم است. لازم به ذکر است در زمان اخذ شناسنامه باید اسم مناسبی برای نوزاد انتخاب شود. گرفتن شناسنامه جزو اولین و اساسی ترین کارهای است که برای فرزندان انجام می شود اگر برای دریافت گواهی و ولادت یا شناسنامه نوزاد با مشکل مواجه هستید مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری از طریق مشاوره آنلاین بهترین گزینه برای یافتن راهی برای حل مشکلات حقوقی است.

اتباع خارجه چگونه گواهی ولادت بگیرند؟

اتباع خارجی طبق دستورالعمل معاونت اسناد هویتی هویتی سازمان ثبت احوال می توانند با ارائه گذرنامه گواهی ولادت نوزاد را بگیرند. در صورتی که مدارک اقامتی لازم در دست نداشته باشند باید از امور اتباع خارجه نیرو انتظامی تائیدیه بگیرند.

گواهی ولادت برای اتباع خارجه ای که می خواهند تابعیت ایران را بگیرند بسیار با اهمیت است و برای درخواست تابعیت باید گواهی تولد را به همراه داشته باشند. البته اگر اتباع خارجی اقامت غیر قانونی در کشور ایران داشته باشند و فاقد گذرنامه باشند برای آنها گواهی ولادت صادر می شود اما ثبت احوال برای آنها شناسنامه صادر نخواهد کرد.

اگر برای اتباع خارجی که اقامت قانونی ندارند گواهی تولد صادر نشد باید از طریق مراجع قضایی دادخواست صدور گواهی تولد به طرفیت ثبت احوال را تقدیم دادگاه کنند و در جلسات رسیدگی دفاعیات لازم را انجام دهند در نهایت قاضی حکم را صادر خواهد کرد که قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر است. افرادی که می خواهند در کمترین زمان در این حوزه مشاوره حقوقی بگیرند بهتر است از طریق مشاوره آنلاین سایت وکیل تلفنی مشاوره با بهترین وکلا را انجام دهند.

نمونه گواهی ولادت اتباع خارجی

 

دریافت گواهی ولادت برای نوزادانی که در منزل متولد می شوند

برخی اوقات نوزادان عجله دارند و در آمبولانس اورژانس متولد می شوند یا در برخی مناطق بنا بر دلایلی امکان رساندن مادر باردار به بیمارستان وجود ندارد و نوزاد در خانه به دنیا می آید. اگر قبل از زایمان پزشک یا ماما در محل حضور داشته باشند صلاحیت تایید ولادت نوزاد را خواهند داشت. در چنین حالتی مادر و نوزاد باردار بعد از متولد شدن نوزاد به نزدیک ترین بیمارستان محل زندگی انتقال داده می شوند و بر اساس نظر ماما یا پزشکی که در محل حضور داشته اند گواهی ولادت برای نوزاد صادر خواهد شد.

در برخی مواقع نیز مادران باردار زودتر از موعد در خانه زایمان می کنند یا شرایط به گونه ای است که نوزاد توسط قابله محلی به دنیا می آید. در این موارد نیز برای صدور گواهی نیاز به حضور سه شاهد عاقل و بالغ است، پدر و مادر باید به همراه این تاییدیه به بیمارستان مراجعه کنند. البته اگر زایمان در روستا اتفاق بیفتد در برخی از روستاها خانه بهداشت وجود دارد و معمولا بهورزها به عنوان بخشی از شبکه بهداشت و درمان میتوانند ساعت و تاریخ تولد نوزاد را به واحد صدور گواهی اعلام کنند.

اگر برای دریافت گواهی نوزاد خود با مشکل مواجه شده اید با مشاوره تلفنی 24 ساعته در کمترین زمان جواب سوالات حقوقی خود را خواهید گرفت. مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری در سریع ترین زمان ممکن شما را در رسیدن به خواسته های حقوقی کمک خواهد کرد.

بدون داشتن گواهی ولادت می توان شناسنامه گرفت؟

گواهی ولادت برای نوزاد، مادر و پدر قانونی او را مشخص خواهد کرد. بدون گواهی به ثبت احوال مراجعه شود مشخص نیست که آیا فردی که مراجعه کرده است پدر یا مادر واقعی نوزاد هست یا خیر.

اگر گواهی تولد را ندارید می توانید از سه نفر شاهد تاییدیه بگیرید و به ثبت احوال مراجعه کنید. اگر این نیز فراهم نشد و نتوانستید بنا بر هر دلیلی گواهی یا تاییدیه بگیرید با مراجعه به دستگاه قضا دادخواست صدور شناسنامه را به طرفیت ثبت احوال داشته باشید در جلسات دادرسی باید اثبات کنید که فرزند متعلق به شماست در برخی موارد ممکن از قاضی نوزاد و والدین را به انجام آزمایشات و تست هایی ارجاع دهد.

 

مشاوره حقوقی نحوه اخذ گواهی ولادت

از آنجایکه برخی اوقات دسترسی به وکلا سخت است و علاوه بر هزینه بالا وقت زیادی را نیز می طلبد برای اینکه کارهای مربوط به گواهی تولد و شناسنامه فرزند دلبندتان را سریعا به سرانجام برسانید بهتر است مشاوره حقوقی خود را از طریق سایت های اینترنتی و آنلاین انجام دهید بهره گیری از مشاوره رایگان و تضمینی حقوقی یکی از گزینه های موجود است. وکیل تلفنی با بهره گیری از وکلای با تجربه و متخصص این امکان را فراهم کرده است در کمترین زمان ممکن بهترین مشاوره حقوقی ارزان قیمت را دریافت کنید.

کلام آخر
افراد برای بهره مندی از خدماتی که در کشور وجود دارند مانند خدمات آموزشی ، بهداشتی و ... نیاز به تایید هویتی دارند. بهتر است که نوزاد را در بیمارستان به دنیا بیاورید تا صدور گواهی تولد برای وی آسان باشد. در صورتی که نیاز به مشاوره دارید بهتر است که حتما با مشاور حقوقی مشورت نمایید.

 

 

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه هشت رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و ۲۴ ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۲۰۰۰۰ هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۳۰۰۰۰ هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۴۵۰۰۰هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۶۰۰۰۰هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۹۰۰۰۰ هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل ۱۵۰۰۰۰هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

وبسایت های ثبت احوال
 


سوالات متداول

نظرات

پیشگر

همسر من سال ۵۹ در دزفول در خانه به دنیا اونده والان گواهی ولادت می‌خواهیم کجا باید برویم


عبدالهی

میخواهم فرزندم را بعد از به دنیا آمدن به یک خانواده بدم چه شرایطی داره ؟ممنون


زهرا

میخوام نوزادم رو سرپرستیش به یه خانواده بدم چه جوری براش میشه شناسنامه گرفت


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

نحوه انتقال مالکیت سیم کارت به صورت غیرحضوری

انتقال مالکیت سیم کارت به صورت غیرحضوری چگونه است؟ انتقال مالکیت سیم کارت به مال

آشنایی با وکلای کاردان بجنورد

وکلای کاردان بجنورد چه کسانی هستند؟ هزینه مشاوره حقوقی با وکلای کاردان بجنورد چق

معرفی سامانه سهیم ثبت احوال و آموزش کار با آن

به موجب ابلاغات ارسالی به سازمان ثبت احوال در سال 1398، این سازمان موظف به راه ا

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.